max21 napisał(a):Będzie nowa relacja tym razem z wyspy Hvar
To akurat masz jak w banku. Relacja będzie na pewno.
Wertuję właśnie relacje cromaniaków, co by plan ustalić
max21 napisał(a):Będzie nowa relacja tym razem z wyspy Hvar
Katerina napisał(a):Nie napisałaś , czy z sąsiadami, czy sami...
Fajne miejsce, na pewno będziecie zadowoleni, a zwłaszcza dzieciaki
Tylko pamiętaj co mówił Tomek:nawet o tym nie myśl
Ja się do tego apelu przyłączam, zawsze można znaleźć kogoś miejscowego, kto wam powiosłuje, albo motorek zapuści za parę(set) kun, z dziećmi nie wolno eksperymentować nie mając doświadczenia
piekara114 napisał(a):Cena super jak za 4 osoby. No i będziesz miała ten wymarzony Hvar, a potem namawiam na zdradę
Katerina napisał(a):Taaak, cena świetna
A jeśli chodzi o zdradę...Czuję,że Agatka po kolejnych wakacjach nie będzie jeszcze gotowa..
piekara114 napisał(a):Jak spełni marzenie o Hvarze to chyba będzie gotowa
Zwłaszcza, że już teraz rozglądała się na Bułgarią
agata26061 napisał(a):Tylko 10 dni, bo mój małżonek nie wyobraża sobie dłuższego urlopu, ale dobre i to
Katerina napisał(a):Taaak, cena świetna
A jeśli chodzi o zdradę...Czuję,że Agatka po kolejnych wakacjach nie będzie jeszcze gotowa..
wiolek_lp napisał(a): Ale koniecznie do zobaczenia Pokrivenik ( niektórzy nie docierają) oraz wejście do Groty w Sv. Njedjeli.
Bo Sv. Nikola, Hum, Glavica, M, Hvar czy Stari Grad to oczywista oczywistość
agata26061 napisał(a):wiolek_lp napisał(a): Ale koniecznie do zobaczenia Pokrivenik ( niektórzy nie docierają) oraz wejście do Groty w Sv. Njedjeli.
Bo Sv. Nikola, Hum, Glavica, M, Hvar czy Stari Grad to oczywista oczywistość
Mam w planach dojście do groty i później na Sv. Nikola. Mam jednak obawy, że moja 2,5 latka może nie wytrzymać takiej trasy, dlatego z chęcią zostawiłabym dzieciaki z mężem i może ktoś byłby chętny z forum, żeby ze mną tam wejść. Oczywiście też ze swoją rodziną, jeśli jest taka potrzeba. Sama na taką wycieczkę raczej się nie zdecyduję, ale z towarzystwem bardzo chętnie
pomorzanka zachodnia napisał(a):Super, że jedziecie tam, gdzie chcieliście . A jeżeli uda Wam się umówić na wspólną wycieczkę do groty to wspaniale będzie o tym przeczytać.
agata26061 napisał(a):Myślę, że po prostu będziemy w kontakcie. Na miejscu się wszystko okaże. A w jakiej miejscowości stacjonujecie, bo chyba nie zapytałam?
agata26061 napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Super, że jedziecie tam, gdzie chcieliście . A jeżeli uda Wam się umówić na wspólną wycieczkę do groty to wspaniale będzie o tym przeczytać.
Zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie
Powrót do Nasze relacje z podróży