Jestem i ja
Twoje zdjęcia jak zwykle przepiękne
My w tym roku zdradziliśmy Cro na rzez Montenegro
Jednak ostatnie dni urlopu spędzimy w Cro może na R.Makarskiej ?
Trajgul napisał(a):Jeżeli są małe dzieci to ja też oglądam riwierę Twoimi oczami. Z dziećmi jest trochę trudniej coś zwiedzić, czy też spędzić wakacje po swojemu ale relacja jest taka prawdziwsza, bo będzie proza życia rodzinnego .
słoma79 napisał(a):Na Makarską Rivierę zawsze chętnie popatrzę
dr.kokos napisał(a):Siadam z przyjemnością
Igłą pinii napisał(a):Jako fanka Riwiery Makarskiej z przyjemnością pośledzę relację.
dhmegi napisał(a):Zasiadam i ja. Rejony są mi znane, więc z przyjemnością je powspominam.
ApropoDefacto napisał(a):Cześć, to i ja się przysiądę do relacji pozdrawiam
janka.mik. napisał(a):Zajawka zachęcająca, zostaję i czekam na cd
elka21 napisał(a):To i ja się przyłączę do tak zacnego grona czytaczo oglądaczy
piotrf napisał(a):Zdjęcia na początek zachęcające bardzo
KrzychuZiom napisał(a):Na Makarska to zawsze jestem chętny
CROnikiCROpka napisał(a):Popatrzę z chęcią
karin74 napisał(a):Poczytam, poogladam z przyjemnością zdjęcia u nas Makarska Riwiera " zaliczona " pięciokrotnie:-) a Tucepi także odwiedzone w 2014 roku, i też byłam organizatorka, bo jechała z nami rodzinną 2+2
przemo99 napisał(a):Siedze sobie 13 dzien na plazy w Tucepi, pare zostało więc będę tutaj zaglądać:)
krakusowa napisał(a):Jestem i ja
Twoje zdjęcia jak zwykle przepiękne
krakusowa napisał(a):My w tym roku zdradziliśmy Cro na rzez Montenegro
Jednak ostatnie dni urlopu spędzimy w Cro może na R.Makarskiej ?
ruzica napisał(a):takie pozytywne emocje w nim wyczuwam Będę stałym gościem tutaj.
sdolas napisał(a):Jak tyle ochów i achów a do tego apartman w pierwszej linii, to zasiadam
piekara114 napisał(a):Agata, czekamy na kolejny odcinek. Dzieciaki już chyba śpią, a małż może sam sobie zrobić kolację
lotnikwsk napisał(a):Po pierwszym wpisie wygląda że wcześniejsze wyjazdy były trochę zepsute przez znajomych
Janusz Bajcer napisał(a):W kieleckim też wysyp grzybów jakich
agata26061 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W kieleckim też wysyp grzybów jakich
Oj tak i to ogromny. W zasadzie to wszystkich. Prawdziwków bardzo dużo, ale też i w konkretnych miejscach maślaczki i kozaczki. Teraz się też rydze pokazały, więc sezon grzybobrania powoli dobiega końca