maslinka napisał(a):piekara114 napisał(a):Ale dawaj nam tu kolejny odcinek...weekend mamy to co będziemy o szkole, nauce i pracy dyskutować...
Popieram
Dawaj odcinek
piekara114 napisał(a):Ale dawaj nam tu kolejny odcinek...weekend mamy to co będziemy o szkole, nauce i pracy dyskutować...
maslinka napisał(a):Popieram
Dawaj odcinek
Abakus68 napisał(a):No właśnie!
beatabm napisał(a):Słuszna uwaga, dawaj odcinek
Abakus68 napisał(a): bo od tej strony to ja lądów nie sfotografuję nigdy -ale cóż. Nobody's perfect
khml napisał(a):Halo Halo
Nie mówi, że jest.... a jest i mówi....., że czeka na ciąg dalszy
beatabm napisał(a):Widoki od strony wody zawsze mnie przenoszą w dobre, wakacyjne chwile. Dzięki
Katerina napisał(a):Fishpickniki bardzo polubiłam ostatnio
Trajgul napisał(a):Wracając do rozmowy o Bałtyku . Zawsze mnie to zastanawiało co ludzie z południa Polski tak lgną nad polskie morze. Zastanawiało dlatego, że najwięcej rejestracji samochodowych to z południowych części Polski. Ja za to niestety nie znam prawie w ogóle gór .
Trajgul napisał(a): Zawsze mnie to zastanawiało co ludzie z południa Polski tak lgną nad polskie morze. Zastanawiało dlatego, że najwięcej rejestracji samochodowych to z południowych części Polski. Ja za to niestety nie znam prawie w ogóle gór .
beatabm napisał(a):Bałtyk jest po prostu piękny Warto go choć raz zobaczyć
beatabm napisał(a):Warto go choć raz zobaczyć
agata26061 napisał(a):Ja też o tym nie wiedziałam i 3 razy z rzędu wczasowaliśmy nad naszym morzem
agata26061 napisał(a): Myślę, że to są też tacy, którzy boją się na własną rękę jechać gdziekolwiek za granicę, lub też tacy, co nie zdają sobie z tego sprawy, że za wczasy w Chorwacji zapłacą tyle samo, albo nawet i mniej co nad Bałtykiem.
Trajgul napisał(a): Ok, zostawmy już te nasze piękne morze w spokoju.
Zawsze mnie to zastanawiało co ludzie z południa Polski tak lgną nad polskie morze.
Katerina napisał(a):TrajgulZawsze mnie to zastanawiało co ludzie z południa Polski tak lgną nad polskie morze.
Bo jest z......te! - widoki cudne - od Mierzei po wyspę Wolin
Ja całe dzieciństwo spędziłam na plaży (Jelitkowo, Brzeźno) Wtedy były upalne lata i dzieciaki godzinami nie wychodziły z wody.
W liceum chodziło się na plażę na wagary i pierwsze randki
Pierwsze piwo i pierwszy papierosek gdzie ? - na plaży oczywiście
Zimy bywały takie,że morze zamarznięte aż po Szwecję - było używanie
Na studiach balowało się w Sopocie - po imprezie o poranku gdzie-na plażę..