Przy tym monstrum:
kajak maslinki wygląda bardziej uroczo i chyba więcej szczęścia daje
Ta szklarnia to musi nieźle burczeć
Kapitańska Baba napisał(a):maslinka napisał(a):Bardzo fajne miejsce biwakowe Przypomniało mi dzieciństwo i wakacje z rodzicami na Pojezierzu Augustowskim
A Ty wiesz że nigdy nie byłam na Pojezierzu Augustowskim? Wstyd mi
pavlo napisał(a):kajak maslinki wygląda bardziej uroczo i chyba więcej szczęścia daje
maslinka napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):maslinka napisał(a):Bardzo fajne miejsce biwakowe Przypomniało mi dzieciństwo i wakacje z rodzicami na Pojezierzu Augustowskim
A Ty wiesz że nigdy nie byłam na Pojezierzu Augustowskim? Wstyd mi
Ja za to nigdy nie byłam na Mazurach To dopiero jest wstyd.pavlo napisał(a):kajak maslinki wygląda bardziej uroczo i chyba więcej szczęścia daje
Dużo szczęścia daj, to fakt
pavlo napisał(a):W tym roku właśnie odwiedziłem ten region. Mieszkanie w lesie nad samym jeziorem. Przypomniałem sobie przy okazji śluzowanie Nie odmówiliśmy sobie też wypadu na Litwę. Polecam tam zajrzeć
"pavlo"]Przy tym monstrum:
kajak maslinki wygląda bardziej uroczo i chyba więcej szczęścia daje
"maslinka"]
Ja za to nigdy nie byłam na Mazurach To dopiero jest wstyd.
pavlo napisał(a):Aaaaa, to już można coś wykombinować i się umówić kajak, żagle, SUP, mały ponton i wiooooo, na wodę razem Do tego ognisko, kiełbaska i cycowanie. Byle tylko rafinerii nie puścić z Bo czym ja motopagaj zatankuję
"maslinka"]Majowe morsowanie - czad!
Chyba powinnam zacząć morsować, bo mam problemy z krążeniem Stopy okropnie mi marzną, a na nartach to już jest masakra, mimo ciepłych butów narciarskich i grzejących wkładek
mchrob napisał(a):No i znowu się czegoś przy okazji douczyłem.
Znak kardynalny wschodni
Kapitańska Baba napisał(a):mchrob napisał(a):No i znowu się czegoś przy okazji douczyłem.
Znak kardynalny wschodni
Dokładnie tak, zwany inaczej Grubym Ruskiem Oznacza bezpieczną wodę na wschód od niego