piotrf napisał(a):No to się będziemy "mazurzyć" jestem gotowy
Pozdrawiam
Piotr
Piotrze - tylko pamiętaj o odpowiednim ubiorze - na szczęście teraz zimą na pewno wszystko masz pod ręką
piotrf napisał(a):No to się będziemy "mazurzyć" jestem gotowy
Pozdrawiam
Piotr
pavlo napisał(a):Mój śpiew może komuś zaszkodzić (choć raz dostałem za to komplement )
Ale Tobie Beata dedykuję mój werset na bazie utworu Chłopców z Placu Broni "Kocham wolność"
(dobrze że mnie nie słyszysz )
".....
Mazury kocham i rozumiem
Mazur oddać nie umiem
.... "
Pewnie to samo można zaśpiewać o CRO
Czekam na Twój wykon
mchrob napisał(a):Jachcik na wypasie, no i ten kolor (poszukałem w necie Komisarza). Zadawaliście szyku na Mazurach
"Chris_M"]Faktycznie full wypas!
Kabestan elektryczny, elektryczna toaleta, ciepła woda, ogrzewanie, klimatyzacja, ster strumieniowy, telewizor - najwyższy chorwacki standard!
Aż mi się śmiać chce na wspomnienie czasów, gdy w latach 60-tych ub.w. w spartańskich warunkach żeglowaliśmy po Mazurach na wiosłowo-żaglowej DZ-cie, a na noc przybijaliśmy do brzegu żeby rozbić namioty i ugotować jakiś posiłek na ognisku.
Kanały oczywiście pokonywaliśmy na wiosłach!
wikol napisał(a):Chętnie poczytam relacje zwłaszcza że na majówce 2022 byliśmy w Wilkasach.
Kapitańska Baba napisał(a):
Za to elektryczna toaleta - cudna rzecz
Kapitańska Baba napisał(a):
Lojalnie ostrzegam – to również będzie ptasi rejs.
dangol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Za to elektryczna toaleta - cudna rzecz
My w tym roku też po raz pierwszy taką mieliśmy , świetne udogodnienie!
Chris_M napisał(a):
Jeśli ktoś z załogi ma zwyczaj wrzucać zdjęte z grzebienia włosy do toalety, to po kilku dniach "ktoś" ma zagwarantowane jej rozbieranie, odtykanie i czyszczenie.
Kapitańska Baba napisał(a):wikol napisał(a):Chętnie poczytam relacje zwłaszcza że na majówce 2022 byliśmy w Wilkasach.
O proszę! Może gdzieś się minęliśmy z rana? Kto wie
Wyjazd udany?