Idealne miejsce na relaks , nie ma lepszych miejsc na reset na SUPie
Pozdrawiam
Piotr
pavlo napisał(a):Cudowne miejsce
No to ja zostaję tutaj na sylwestra
Nie dość, że ślicznie i klimatycznie, to dzisiaj pewnie jeszcze cieplej niż było w maju
pomorzanka zachodnia napisał(a):Takie cudne miejsce i jeszcze cisza . Potrafię sobie wyobrazić, że byliście wniebowzięci .
piotrf napisał(a):Idealne miejsce na relaks , nie ma lepszych miejsc na reset na SUPie
Pozdrawiam
Piotr
"pavlo"
Sitowie co nastraja i nostalgicznie upaja Decha w tym pomaga
Kapitańska Baba napisał(a):pavlo napisał(a):Cudowne miejsce
No to ja zostaję tutaj na sylwestra
Nie dość, że ślicznie i klimatycznie, to dzisiaj pewnie jeszcze cieplej niż było w maju
Myślę, że lepszego miejsca na przywitanie Nowego Roku nie mogłeś sobie zażyczyć
Ty wiesz że z temperaturą chyba serio miałeś rację? Coś mi się wydaje że Sylwester był cieplejszy
pavlo napisał(a):No nie wiem ,.... czy lepiej nie było na sylwesterze marzeń
Tam było dużo cieplej bo jeden zespół podgrzał atmosferę i nie była to ekipa Zenka
Nie oglądałem, ale komentarze były ciekawe
pavlo napisał(a):Kormoran zabutelkowany jest OK ten żywy to trochę jednak szkodnik i paskudnik
Aaaaa, ten zabutelkowany jest jasny, a ten żywy to czarny
piotrf napisał(a):Koniec świata
Za moich czasów w butelki na mazurach to statki wkładali , a nie kormorany
Pozdrawiam
Piotr
Chudy_PL napisał(a):Cześć,
przepraszam, że zakłócam "piękne okoliczności przyrody", ale muszę zapytać - jak oceniasz czarter od Okej... Waham się, czy brać od nich łodkę w tym roku, bo opinie mają różne...
Usprawiedliwiając się, że zaburzam Ci relację - nie mam możliwości pisania PW bo się nie udzielam, ale jak to się kiedyś mówiło na paśmie CB radia - "czajnikuję" (czyli podglądam) Twoje relacje, szczególnie z Mazur - bywam tam "od strony wody" od ponad 30lat i na emeryturę pewnie się przeniosę. Nie ma dla mnie spokojniejszego dla duszy miejsca (oczywiście poza sezonem )..
Pozdrawiam serdecznie
Krzysztof