Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cześć, widzę że skrócona relacja jest w jakości "full HD" - czy jest możliwość, że wrzucisz gdzieś pełną, godzinną relację w takiej jakości? Pozdrawiam
Rejs po Zywejgośce i to jeszcze z naszym udziałem , dwa miesiące przed wyjazdem .....fajnie wtedy u Was było...film jak zwykle,super !!!!!! dzięki Rysiu
Bardzo fajna nietypowa (filmowa) relacja. Zazwyczaj są zdjęcia i sporadycznie jakieś filmiki. Super dobrana muzyczka przypominająca mi moje wyjazdy. Fajnie opowiadanie całego filmu. Ten lis na smyczy to dobry model. Konzum w Makarskiej też miałem okazję odwiedzić (trochę dawno to było). Bardzo dziękuję za wspomnienia które po relacji sobie odświeżyłem. pozdrowionka.
Ryszard dobrał przyjemny dla ucha podkład muzyczny i niczym zawodowy spiker skomentował film. Co ważniejsze to ograniczył się z komentarzami do minimum. Głos i słowa wyważone. Ton wypowiedzi bardzo spokojny i to mi się podobało.
Wspaniale się Pana ogląda a jeszcze wspanialej słucha, BRAWO Był to doskonały relaks... może jakoś przetrwamy do naszego wyjazdu. Jedziemy 7 lipca do Mala Duba, Pana głos... tam również kiedyś chyba słyszałam