Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wiadukt w Cieszynie ul.Graniczna

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zbyszek_Nik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszek_Nik » 19.07.2023 12:06

Witam,
prosze o info (nie znalazłem) czy wiadukt w Cieszynie (przejście graniczne) od ulicy Granicznej jest "czynny". Mapa targeo przy wyznaczaniku trasy omija ten wiadukt.
Cieszyn.JPG

Pozdrawiam
Zbyszek
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 19.07.2023 12:12

Zbyszek_Nik napisał(a):Witam,
prosze o info (nie znalazłem) czy wiadukt w Cieszynie (przejście graniczne) od ulicy Granicznej jest "czynny". Mapa targeo przy wyznaczaniku trasy omija ten wiadukt.
Załącznik Cieszyn.JPG nie jest już dostępny

Pozdrawiam
Zbyszek

Google Maps prowadzi przez wiadukt, aktualnie bez utrudnień. Dopiero za wiaduktem delikatny korek.
1.jpg
Zbyszek_Nik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszek_Nik » 19.07.2023 12:16

Google Maps tak, ale już Targeo omija ten wiadukt. Układałem trasę około 2 tygodnie temu korzystając w łasnie z Targeo, wczoraj otworzyłem i jest zmiana. Czy toś może jechał w ostatnich dniach?
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 19.07.2023 14:52

Jechałem tam w niedzielę i przez wiadukt można było przejechać. Remontowany jest odcinek od ronda (i same rondo), nie można skręcić na drogę 67 w kierunku Karviny.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone