Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

WesoŁych ŚwiĄt

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rysiek
Croentuzjasta
WesoŁych ŚwiĄt

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 25.03.2005 16:25

Wszystkim forumowiczom Cro.pl-spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych oraz dyngusa tak mokrego jak Jadransko more

życzy rysiek
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 25.03.2005 16:30

W imieniu naszej całej rodzinki składam Wam i wszystkim Waszym bliskim Najsedeczniejsze Życzenia Wspaniałych Świąt oraz tego by Moc tych Świąt sprawiła że My i cały Świat stawał sie lepszy!
Piotr z Rodzinką

Obrazek
Bogdan007
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogdan007 » 25.03.2005 19:56

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
wszystkim Cro-forumowiczom
życzy Bogdan z Rodzną.
:) :hut: :papa:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 25.03.2005 20:26

Zdrowo spędzonych Świąt , szybkiego nadejścia wakacji i wielu wielu spędzonych dni w Chorwacji :!: :!: :!:

Jacek
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 25.03.2005 20:55

Całej społeczności
cro.pl
w te Święta Wielkiej Nocy
życzę:
zdrowia, radości,
i święconki obfitości.

jar z rodzinką
BigJar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigJar » 25.03.2005 21:20

Pomyślnych, sympatycznych Świąt dla wszystkich Cro-maniaków :papa: życzy BJ z rodziną...
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 25.03.2005 22:26

Spokojnych i rodzinnych Swiąt Wielkanocy z Kedzierzyna-Koźla dla wszystkich forumowiczów
altama2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) altama2 » 28.03.2005 20:24

Życzenia już składałem na innej stronie niemniej jednak życzę wszystkim Crofanom Wesołych Świąt Wielkanocnych.Właśnie goście opuścili mój dom :lol: a ja zasiadłem do wina ..."PROSEK"(niepodziele się z nikim kto nie był w Cro )siedzę w domu i nachodzi mnie nostalgia niebo prawie bezchmurne jak w cro i już niemogę się doczekać wakacji.Czy Was nachodzą takie same odczucia?! :roll: (w Bydgoszczy można to wino kupić w As-markiecie na ul Chodkiewicza)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone