napisał(a) aneta_jacek » 01.09.2005 10:51
SZOTER napisał(a):Anetka hmmm jakby Ci to powiedziec.....Sliwowice kupuje sie zawsze od zaufanych ( jak sie takich oczywiscie posiada ) bo jest dobra sliwowica, dla swoich, i gorsza na sprzedaz. Nie pilas jeszcze sliwowicy lackiej:-) Ale mozesz to nadrobic:-). A swoja droga to sliwowiczka naj naj jest z goraca i mocno pocukrowana herbata. Aromat rozchodzi sie po calym domy. Niebo w gebie, no i niezle poniewiera:-). Nie chce mi sie wierzyc ze taka piekna kobieta jak Ty zlopie z kielicha lacka w towazystwie kolezanki
Pozdrawiam
hm.....no wachalam i mysle ze byla to Ta śliwowica bo Kumpela o ktorej mowa jest tzw kupcem w grupie metro i producenci z Łacka przywiezli pare butelek w prezencie. Chodzi o wprowadzenie tego alkoholu do sieci Makro Cash itd ..wiec mysle ze nie czestowali jej byle czym
))))
Moje zdanie ....bardzo mocny alkohol, (mi sie skojarzyl z bimbrem) jakich ja osobiscie nie pijam ....ale do herbatki mogloby byc OK ....pare kropelek naturalnie.
Na forum co niektorzy znaja mnie jako milosniczke chorwackiego wina za to
No i niestety ...z owa Kolegowna to pijamy we dwie to wino niezawsze chorwackie ( bo sliwowica to byla na sprobowanie ) ....ale tylko z tego wzgledu ze ona sama a moj Pan i Wladca zazwyczaj jako kierowca do towarzystwa