Vjetar napisał(a):Dzięki.
Torcello też jest googlowane
Jeden dzień - 3 wyspy?
Można bez pośpiechu?
Spokojnie robisz Murano, Burano i Torcello, ale przy tych dwóch ostatnich trzeba przypilnować rozkładu jazdy, żeby nie stać bez sensu na przystanku.
maxredaktor napisał(a):Na Burano najwygodniej chyba będzie popłynąć z Punta Sabbioni* ..... , a potem z Burano dalej w kierunku Torcello i Murano.
Co do kolorowych domków, to Burano jest niewielką wyspą, więc gdziekolwiek wysiądziesz, zaraz je zobaczysz
ruwado napisał(a):Jeśli jeszcze macie do mnie cierpliwość ...
Vjetar napisał(a):Cześć.
To jeszcze ja się podłącze z pytaniami - ...
jacek73 napisał(a):zwiedzanie nocą Wenecji to coś pięknego
jacek73 napisał(a):I ja dziękuje to dzięki Panu tak owocnie i superancko zwiedziliśmy Lagunę Wenecką i ten pobyt u Marisy ta cisza spokój na pewno tam jeszcze wrócimy Pozdrawiam Jacek
mariusz-w napisał(a):jacek73 napisał(a):I ja dziękuje to dzięki Panu tak owocnie i superancko zwiedziliśmy Lagunę Wenecką i ten pobyt u Marisy ta cisza spokój na pewno tam jeszcze wrócimy Pozdrawiam Jacek
Cieszy mnie to bardzo.
My też o Wenecji myślimy nieustająco ... ale u nas to już chyba "choroba".
Ps
Jacku - wystarczy Mariusz, bez "pan", bo się strasznie staro wówczas czuję.
pozdrawiam.
jacek73 napisał(a):zwiedzanie nocą Wenecji to coś pięknego w czerwcu zwiedzaliśmy Wenecję i Lagunę dzięki tej relacji i tu podziękowania dla P.Mariusza DZIĘKI dzięki Jego podpowiedziom spędziliśmy piękne chwile w Punta u Marisy
6 dni zwiedzania Wenecji i wysp coś pięknego w jeden dzień postanowiliśmy pojechać do Wenecji na wieczór i to był strzał w dziesiątkę całkiem inna Wenecja bez dzikich tłumów turystów aż nie chciało się odpływać a wróciliśmy ostatnim Vaporetto do Punta polecam pozwolę sobie wrzucić kilka fotek, jak sie obrobię to może skrobnę relacje z naszego pobytu w Wenecji i Lagunie, Istrii Słowenii i Bled bo tak w tym roku wakacjowaliśmy
Pozdr.Jacek