Gratulacje
Piękna wycieczka bardzo miło sie czytało a jeszcze milej oglądało Pozdrawiam;)
Qrczę, ja też na to liczę a przecież ciągle jeszcze ta Austria wisi nad nami jak wyrzut sumienia.... no i Korsyka... no Turcja do powtórki... jak to dobrze mieć tylko takie problemy Czego i Wam życzęmariusz-w napisał(a):Tymona napisał(a): Trzymam Cię za słowo
Magdo .... my też "się trzymamy za słowo" - liczę , że to przyniesie w przyszłości oczekiwany skutek !
Alita napisał(a):Mam pytanie, chyba coś mi umknęło w trakcie czytania albo nie jest dokładnie napisane, jak długi czas spędziliście w Punta Sabbioni? Wybieram się na 3 dni w związku z tym zastanawiam się czy starczy mi czasu na zwiedzanie choćby połowy tego co Wy
JB napisał(a):............ Za tydzień zabieram rodzinkę do Wenecji Nie wiem czy bardziej cieszę się na pobyt tam czy na mozliwość fotografowania tak malowniczych miejsc. Docelowo wybieramy się na Istrię, wiec mam jeszcze do przeczytania Twoją relację z Istrii
Iza&Krzysiek napisał(a):Byliśmy w Wenecji 1 dzień nawet pol dnia, bo wcześniej bylismy na wsypach Murano i Buarno....stanowczo za krótko
marrut napisał(a):Mariuszu
Mam problem a z tego co czytam będziesz kompetentną osobą, aby udzielić mi odpowiedzi. W Wenecji będę na przełomie lipca i sierpnia czy do Bazyliki św Marka są bardzo długie kolejki?
Czy mężczyźni mogą wejść do Bazyliki w krótkich spodenkach tuż przed kolano.
Pozdrawiam