W Pałacu Dożów niestety nie byłem.
Jest piękny, ale te 25 euro za bilet - trochę zniechęca
marze_na napisał(a):p_majer napisał(a):Jest piękny, ale te 25 euro za bilet - trochę zniechęca
Mam podobne odczucia. Będę miała dylemat wchodzić czy nie wchodzić .
Najbardziej podobają mi się widoki z okien, zwłaszcza na dziedziniec.
50 eur, Zuzia chyba przestanie z Wami niedługo jeździć....mysza73 napisał(a):W Pałacu Dożów nie byłam i raczej się nie wybiorę - przy 3 osobach to 75 euro
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):p_majer napisał(a):Jest piękny, ale te 25 euro za bilet - trochę zniechęca
Najbardziej podobają mi się widoki z okien, zwłaszcza na dziedziniec.
W Pałacu Dożów nie byłam i raczej się nie wybiorę - przy 3 osobach to 75 euro
Jedno jest pewne - wejdę na dzwonnicę
piekara114 napisał(a):Dokładnie. Potem większość zlewa się w całość, bo to, wg mnie, za dużo na jeden dzień.wiola2012 napisał(a):Dostaje się 2 bilety: do pałacu za 25 euro i muzea 0€. Ważne na ten sam dzień. Wejściówki nam przepadły. No ile czasu można spędzać w muzeach .
p_majer napisał(a):W Pałacu Dożów niestety nie byłem.
Jest piękny, ale te 25 euro za bilet - trochę zniechęca
marze_na napisał(a):p_majer napisał(a):Jest piękny, ale te 25 euro za bilet - trochę zniechęca
marze_na napisał(a):Najbardziej podobają mi się widoki z okien, zwłaszcza na dziedziniec.
mysza73 napisał(a):W Pałacu Dożów nie byłam i raczej się nie wybiorę - przy 3 osobach to 75 euro
Jedno jest pewne - wejdę na dzwonnicę
piekara114 napisał(a):50 eur, Zuzia chyba przestanie z Wami niedługo jeździć....
mysza73 napisał(a):Na razie jakoś Italii z nami nie odmawia
megidh napisał(a):Też bym miała dylemat. 25 euro to jednak sporo. Ale jak się już jest na miejscu, to w pewnych okolicznościach pieniądze przestają się liczyć i jak jest chęć obejrzenia czegoś, to się płaci (i płacze ).
megidh napisał(a):Na dzwonnicy byłam i polecam, zresztą nie ma co polecać, bo każdy widzi na zdjęciach Wioli, co ta dzwonnica oferuje.
wiola2012 napisał(a):mysza73 napisał(a):W Pałacu Dożów nie byłam i raczej się nie wybiorę - przy 3 osobach to 75 euro
Jedno jest pewne - wejdę na dzwonnicępiekara114 napisał(a):50 eur, Zuzia chyba przestanie z Wami niedługo jeździć....mysza73 napisał(a):Na razie jakoś Italii z nami nie odmawia
Nasza córka swego czasu przestała z nami jeździć, ale chyba doceniła wygodę (i opłacalność ) podróżowania z rodzicami, bo powiedziała, że Sycylii nam nie odpuści .
mysza73 napisał(a):Z moją jest podobnie
I jeszcze się cieszy, że ma podwójne wakacje, ze znajomymi i gratisowe z nami
Dokładniewiola2012 napisał(a):mysza73 napisał(a):Z moją jest podobnie
I jeszcze się cieszy, że ma podwójne wakacje, ze znajomymi i gratisowe z nami
Te ze znajomymi, w córki przypadku, to albo po Polsce , albo Bułgaria . Nie ma znaczenia gdzie, ważne z kim
Z rodzicami jest szansa na południowe kierunki.