Oczywiście Polaków. Za słabo widać capsnąłem
Zdecydowanie powinienem czytać zanim kliknę "wyślij"
weldon napisał(a):
Kaśka kręciła się koło rynku, jak obok kościoła katolickiego.
weldon napisał(a):Ledwo zdążyliśmy, bo sesja już się zaczyna.
Czas na zajęcia praktyczne. Zawsze to jakieś nowe, ciekawe doświadczenie.
Modelkę też już widziałem - czuję, że taki rodzaj fotografii przypadnie mi do gustu
Lidia K napisał(a):Kasia, Kasieńka, Kasiulka - ma tyle odmian imię Katarzyna a Ty tak często o swojej córce piszesz "Dzieciak
Lidia K napisał(a):No to dotarliśmy do głównego powodu dla którego i ja tu się znalazłam. Ciekawe czy i mi przypadnie do gustu
Lidia K napisał(a):Super autoportret Kasi
weldon napisał(a):
No ale starczy. To i tak nikogo nie interesuje.
weldon napisał(a):Sesją, tym bardziej, że kiepski ze mnie faszionista, zawracać wam głowy nie będę.
No, może, kilka fotek pani modeliny
Zabawa była przednia. Niektórym, nie wiem czemu, wszystko z rąk leciało
Przejdziemy na wystawę obok, bo tam widziałem fajne robaczki
Lidia K napisał(a):weldon napisał(a):
Jak to nie interesuje
Interesuje i to bardzo a zwłaszcza to jak zamieniłeś białe na czarne albo na odwrót.
Z lampą rzeczywiście niefajnie wyszło. Ale i tak jestem pełna podziwu. To fuji hs10 dał radę
Fatamorgana napisał(a):Wiesz co weldon... z takich ładnych kobiet w jakieś robaki uciekłeś!
Skandal!!!
weldon napisał(a):...
Wiesz, pani miała problemy z ukryciem tego i owego,
...więc wzbudzała straszne zainteresowanie wśród fotografujących, więc ciężko się było dopchać...
longtom napisał(a):Z modeliną trzeba uważać, podgrzana twardnieje.
kaszubskiexpress napisał(a):Niektóre Twoje fotki przypominają PEKiN, chyba wiesz które
Roxi napisał(a):longtom napisał(a):Z modeliną trzeba uważać, podgrzana twardnieje.
pzdr
Ale jak dobrze pognieść, to można z niej zrobić wszystko
Fatamorgana napisał(a):W pierwszej chwili myślałem, że chodzi Ci o cellulit, ale to nie pasowało że takie wzięcie by miał...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe