Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wejście na teren kompleksu Solaris

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pimozid
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimozid » 30.06.2012 18:11

ją też się podłącze.
czy na solarisie jest możliwość używania grila węglowego?
pati2304
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pati2304 » 02.07.2012 21:32

Czy nic sie nie zmieniło z możliwością wejścia ludzi z "zewnątrz" na teren campu? Nadal nie ma z tym problemu?
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 04.07.2012 08:49

JacekL napisał(a):Witam, mam pytanie do kolegi PETRA dot. podłączenia do internetu. Czy trzeba mieć własny kabel a jeżeli tak to jaki, (telefoniczny?)

Podłączenie kablem do sieci jest standardowym kablem sieciowym z wtyczką RJ45

Życzę miłego pobytu na Solarisie.
JacekL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JacekL » 18.07.2012 08:18

Dzięki za podpowiedź w sprawie kabla, co prawda zdążyłem już wyjechać i wrócić, ale miałem potrzebne ze sobą.

Co do wejścia na Solaris to nie zauważyłem aby ktokolwiek miał z tym problem. Owszem przy szlabanie stoi ochrona ale raczej tylko po to żeby go otwierać, ponieważ mają zbyt mało kart magnetycznych, aby starczyło dla każdego użytkownika.
JacekL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JacekL » 18.07.2012 08:21

Jeżeli chodzi o grill węglowy to nie zauważyłem aby ktokolwiek takiego używał. (byłem 2 tygodnie) Myślę, że bezpieczniej jest zabrać gazowy i nie narażać się sąsiadom.
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 18.07.2012 09:05

Bo na solarisie (jak i na większości większych kempingów) jest zakaz rozpalania grilli węglowych, dlatego nie widziałeś :P
marcinos75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinos75 » 18.07.2012 16:50

Jacek, jak na Solarisie w tym roku wygladaja sanitariaty? Czyste, często sprzatane ? Czy na campie i na plaży b. duży tłok ?
Czy na plaży sa miejsca , gdzie jest drobny żwirek ?
I jeszcze mam pytanie odnośnie parcel, jakiej mniej więcej sa wielkości ?
Czy sa takie na 100-120 m?

z góry dzięki :D
JacekL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JacekL » 19.07.2012 08:10

Witam, co do sanitariatów, to nie mam żadnych zastrzeżeń, są sprzątane praktycznie cały dzień.
Tłok spory, o fajne miejsce na dwa tygodnie może być ciężko, bo jest dużo rezerwacji (na kilkudniowy pobyt nie powinno być problemu nawet może się trafić wolna parcela w b. atrakcyjnym miejscu) Co do tłoku na plaży, to nie jest duży (w porównaniu z Łebą :lol: ). Ja problem wolnego miejsca na plaży rozwiązałem w ten sposób, że położyłem wieczorem koc i leżał tam dwa tygodnie! Przy campie plaża jest dość kamienista chociaż widać, że nawieziono trochę drobniejszego kamyka. Ładniejsza plaża i dno morza jest trochę dalej przy basenach i płatnych parasolach, ale tam to już lepiej pojechać na rowerku.
Co do wielkości parcel to część jest większa (w części nieco bardziej oddalonej od morza), bliżej plaży to rzadkość żeby parcela miała 120 m2 (moja miała około 8x9m). Co ciekawe niektóre parcele mają drzewo po środku! Miejsce tylko dla namiotów.
Starzy bywalce tego campu mówili nam, że parcele zostały ostatnio częściowo zmniejszone lub podzielone.
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

wejście na teren kompleksu Solaris - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone