napisał(a) JacekL » 19.07.2012 08:10
Witam, co do sanitariatów, to nie mam żadnych zastrzeżeń, są sprzątane praktycznie cały dzień.
Tłok spory, o fajne miejsce na dwa tygodnie może być ciężko, bo jest dużo rezerwacji (na kilkudniowy pobyt nie powinno być problemu nawet może się trafić wolna parcela w b. atrakcyjnym miejscu) Co do tłoku na plaży, to nie jest duży (w porównaniu z Łebą
). Ja problem wolnego miejsca na plaży rozwiązałem w ten sposób, że położyłem wieczorem koc i leżał tam dwa tygodnie! Przy campie plaża jest dość kamienista chociaż widać, że nawieziono trochę drobniejszego kamyka. Ładniejsza plaża i dno morza jest trochę dalej przy basenach i płatnych parasolach, ale tam to już lepiej pojechać na rowerku.
Co do wielkości parcel to część jest większa (w części nieco bardziej oddalonej od morza), bliżej plaży to rzadkość żeby parcela miała 120 m2 (moja miała około 8x9m). Co ciekawe niektóre parcele mają drzewo po środku! Miejsce tylko dla namiotów.
Starzy bywalce tego campu mówili nam, że parcele zostały ostatnio częściowo zmniejszone lub podzielone.