Szukam i szukam i nie moge znalezc nic konkretnego na ten temat
Czy te winiety obowiazuja kazda na 1 autostrade?? Czy ta winieta za 1500 forintow jest juz na wszystkie??
Pozdrawiam.
fokstrot napisał(a):dowiedzialem sie ze cos takiego jest potrzebne dopiero wtedy gdy pobladzilem na rogatkach Budapesztu
Piszą, przed wjazdem na autostradę, że jest monitoring i całkiem mozliwe, iz otrzymasz "przesyłkę" do domu. Ja w czerwcu nieświadomie przejechałem z 25 km autostradą A6, potem w połowie drogi zjechałem z niej. Na razie mandatu nie mam i pewnie go nie będzie.fokstrot napisał(a):z winieta na Wegierskie drogi mialem mala przygode - dowiedzialem sie ze cos takiego jest potrzebne dopiero wtedy gdy pobladzilem na rogatkach Budapesztu. tam jak byk stal znak iz droga ktora musze jechac wymaga winiety. jakims cudem udalo mi sie przejechac wegry tam i z powrotem bez wieniety i bez mandatu
fokstrot napisał(a):z winieta na Wegierskie drogi mialem mala przygode - dowiedzialem sie ze cos takiego jest potrzebne dopiero wtedy gdy pobladzilem na rogatkach Budapesztu. tam jak byk stal znak iz droga ktora musze jechac wymaga winiety. jakims cudem udalo mi sie przejechac wegry tam i z powrotem bez wieniety i bez mandatu
marrom1 napisał(a):kkrzys napisał(a):autostrada zaczyna się przed miszkolcem (jadąc od granicy),cena 10 dniowej 2500 ft, najlepiej zapłacic kartą
Jak jedziesz na dłużej niż 10 dni to lepiiej kupić dwie winietki 4 dniowe.
ZEUS77 napisał(a):mam pytanie czy ktoś orientuje w jakich godzinach jest otwarta ta stacja mola - czy może jest całodobowa ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi