Bunio napisał(a):Czy ktoś z użytkowników forum ma może namiar na knajpkę lub restaurację przy autostradzie przez Węgry lub w okolicy autostrady gdzie można zjeść smaczny posiłek?
Bunio napisał(a):Porcje były spore,jedzenie nawet smaczne tylko że podgrzewane w mikrofali.
Stendo napisał(a):Bunio napisał(a):Czy ktoś z użytkowników forum ma może namiar na knajpkę lub restaurację przy autostradzie przez Węgry lub w okolicy autostrady gdzie można zjeść smaczny posiłek?
Polecany tutaj na forum był bar Berényi Fogadó (Berényi Inn) jadąc od Budapesztu po prawej stronie niedaleko przed granicą z Chorwacją.
Byłem w ubiegłym roku, bardzo smaczne i naprawdę bardzo spore porcje.
Lokalizacja GPS N46*28'53.11 E17*03'38.37
Maciek1956 napisał(a):Bunio napisał(a):Porcje były spore,jedzenie nawet smaczne tylko że podgrzewane w mikrofali.
Jakie by nie były, to jednak z mikrofali fuj
Bunio napisał(a):Lokalizacja GPS N46*28'53.11 E17*03'38.37
Stendo napisał(a):Maciek1956 napisał(a):Bunio napisał(a):Porcje były spore,jedzenie nawet smaczne tylko że podgrzewane w mikrofali.
Jakie by nie były, to jednak z mikrofali fuj
To chyba o innym barze piszemy. Żona zamówiła gulasz, młody jadł spaghetti a ja z tego co pamiętam jakieś mięcho. Nikt z nas nie narzekał a przy tej ilości klientów jakie mają (a mają również noclegi) to nie sądzę aby serwowali coś kombinowanego i odgrzewanego.
Maciek1956 napisał(a):Ja nie piszę o żadnym barze, uważam tylko, że jedzenie z mikro... nie jest jedzeniem dobrym i smacznym.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi