maslinka napisał(a):fiolek napisał(a):Dzięki za odnośnik do Twojej relacji, dzięki niej zobaczyłam co straciliśmy.
Jest tam i Esztergom, no i oczywiście Budapeszt
Bernadr C napisał(a):Szczególnie Esztergom, fantastyczna Bazylika. Gdy obchodzicie jej górne pietro wokół, wspaniały widok na Dunaj i okolice. Pamietamy też, że pod Bazyliką niezliczone kramy, gdzie i wina i domowej wódeczności można zacnie popróbować. Jasne że polecamy to miejsce. Bernard
Skoro się podobało to będzie jeszcze na deser krótki amatorski FILM z Oceanarium.piekara114 napisał(a):Tropicarium fantastyczne.
piekara114 napisał(a):Tropicarium fantastyczne. Właśnie jestem po wizycie we wrocławskim afrykarium i liczyłam ma więcej, złaszcza raf i rybek. To węgierskie dokładnie ma to o czym myślałam. ?
piekara114 napisał(a):bo widział tylko nocny Dunaj i wzgórze zamkowe w drodze do i z Cro.
piekara114 napisał(a):Może jeszcze jakiś suplement?
piekara114 napisał(a):Tropicarium fantastyczne. Właśnie jestem po wizycie we wrocławskim afrykarium i liczyłam ma więcej, złaszcza raf i rybek. To węgierskie dokładnie ma to o czym myślałam. ?
krakuscity napisał(a):Skoro się podobało to będzie jeszcze na deser krótki amatorski FILM z Oceanarium.piekara114 napisał(a):Tropicarium fantastyczne.
Powrót do Węgry - Magyarország