Ciężka jest rola Tygrysa (lub Orła)

Ładne cukierki ....
mysza73 napisał(a):Zawsze się zastanawiam jak Możdżon wyglądałby bez brody![]()
.
mysza73 napisał(a):Orzeł jest niesamowity.
On musi coś brać przed meczem, bo nikt normalny się tak nie zachowuje.
mysza73 napisał(a):Kibiców jakoś za dużo nie było.
No ale pogoda nie zachęcała.
mysza73 napisał(a):Hymn Polski śpiewany acapella robi zawsze na mnie niesamowite wrażenie.
Zuzia nagrywała telefonem i kazała mi cicho śpiewać.
kaszubskiexpress napisał(a):Mnie nie spotkałaś, ale moją robotę tak![]()
kaszubskiexpress napisał(a):mysza73 napisał(a):Hymn Polski śpiewany acapella robi zawsze na mnie niesamowite wrażenie.
Zuzia nagrywała telefonem i kazała mi cicho śpiewać.
![]()
![]()
sirk napisał(a):Hmmm, zdjęcia ładne... Ale mam swoje zdanie na temat siatkówki w takiej Magierowo-Kułagowej oprawie, czyli takiej, która nie zmienia się od ładnych paru lat, jest potwornie nudna, tandetna i nie daje ludziom odrobiny wolności. Wszystko sterowane i niespontaniczne jak na paradzie z okazji Rewolucji Październikowej. Sztuczny piknik, piknik i jeszcze raz koszmarnie nudny piknik z trzema sterowanymi przyśpiewkami. Nijak się to ma do prawdziwych emocji na meczach ligowych drużyn, które od x lat ze sobą walczą o prymat: tam się czuje, że ludzie żyją tym sportem. Ma meczach reprezentacji mnóstwo lanserów i piszczących nastolatek, wielu nawet nie ma pojęcia kto gra z kim i czemu jeden gość ma inną koszulkę.
I odnośnie Wrocławia: Hala Ludowa, czy jak ją teraz zwą, jest koszmarna dla siatkówki, tegoroczna wizyta na meczu w LŚ tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu. Przy pełnej hali i średnio wysokiej temperaturze na zewnątrz, koszmar.
sirk napisał(a):Już polubiłem Twojego męża![]()
A co do ligi, jeśli termin będzie mi odpowiadał, to chętnie do Radomia zawitam by zobaczyć naszego byłego atakującego, Roberta Prygla w nowej roli. I cieszę się, że Radom wrócił do +Ligi.
Potter napisał(a):Gadu, gadu, a toruńska wyprawa kurzem porasta ...
Co było dalej, Mysza ?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe