mysza73 napisał(a):karnet znalazła?
Znalazła ... Ale jakoś się nie mogę do tej siłowni przekonać

Weź mnie zmotywuj jakoś

mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):karnet znalazła?
Znalazła ... Ale jakoś się nie mogę do tej siłowni przekonać.
Weź mnie zmotywuj jakoś
Nie będziesz sapać, jak będziesz na Sv. Ilija włazić.
mysza73 napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):W związku z tym, że planujemy w najbliższym czasie krótki pobyt nad Gardą, mam pytanie, czy mamy szansę jednego dnia zobaczyć Weronę i Mantue? Oczywiście przy założeniu że będziemy w jednym z miast ok godziny 10 i nie będziemy wchodzić do każdego muzeum, ale głównie spacerować po mieście. Jeśli tak, to może jeszcze sugestia od którego lepiej zacząć?
Szansa jest,
ale jak będzie taka możliwość, to radzę na Weronę przeznaczyć osobny dzień.
Ja byłam tam jakieś 7 godzin, a i przez kolejne 7 miałabym gdzie chodzić (a do muzeów nie wchodziłam).
Mantua jest zdecydowanie mniejsza, ale jak może doczytałeś, mnie urzekła.
No ale jak już zdecydujesz się na oba miasta jednego dnia, to chyba lepiej zacząć od Mantui.
Zazdroszczę Ci tego pobytu nad Gardą,
bo tam jest cudownie.
mysza73 napisał(a):
Andräkirche - ciekawe po co im dwa zegary,
nawet tą samą godzinę pokazywały.
mysza73 napisał(a):
Próbując się jakoś pocieszyć mówię: ”Całe szczęście niedługo wakacje i jedziemy do Chorwacji”.
Na co mąż i Zuzia zgodnym chórem: ”Oooooooooooooo nieeeeeeeee, znowu będzie zwiedzanie”
Popatrzyłam na nich z politowaniem, ale już tego nie skomentowałam![]()
.
mysza73 napisał(a):
Duże buziakidla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami
,
a może byli i tacy, co się nie odzywali.
![]()
![]()
Podglądnęłam exify ale picasa je skutecznie wyczyściła. Nic nie da się wywnioskować. Robiąc zdjęcia dwoma aparatami największe różnice jak który widzi wyłażą podczas pochmurnego nieba.mysza73 napisał(a):Znowu mi się jakiś balans bieli włączył chyba![]()
![]()
.
Zaglądali ale może za często się odzywali i nie dopingowali.mysza73 napisał(a):Duże buziakidla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami
,
tony montana napisał(a):Przecież Ty na tym Braczu juz wszsytko zwiedziłaś (oprócz Blacy...)
tony montana napisał(a):więc raczej nie pozwiedzacie, bo i co?![]()
![]()
Zuziu - możesz spać spokojnie
![]()
![]()
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Duże buziakidla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami
,
![]()
![]()
Mycha![]()
![]()
Dziękuje za barwną i pouczająca relację. "Podróżować" z Wamii to przyjemnosć
mysza73 napisał(a): a może byli i tacy, co się nie odzywali
Jacek S napisał(a):A ze Splitkiej coś będzie?
Jacek S napisał(a):Dzięki za wycieczkę.
Pozdrawiam
Lidia K napisał(a):Podglądnęłam exify ale picasa je skutecznie wyczyściła. Nic nie da się wywnioskować. Robiąc zdjęcia dwoma aparatami największe różnice jak który widzi wyłażą podczas pochmurnego nieba.mysza73 napisał(a):Znowu mi się jakiś balans bieli włączył chyba![]()
![]()
.
Lidia K napisał(a):Zaglądali ale może za często się odzywali i nie dopingowali.mysza73 napisał(a):Duże buziakidla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami
,
Za to za taką świeżutką i ciekawą relację dziękują.
![]()
![]()
![]()
Mantova zapisana.
dangol napisał(a):mysza73 napisał(a): a może byli i tacy, co się nie odzywali
To ja... Najwyższa pora, żeby się ujawnić
!
dangol napisał(a):Lago di Garda i okolice wciąż u mnie czekają na powtórkę, koniecznie dłuższą i wzbogaconą o nowe miejsca w stosunku do tych, które ledwie lizęłam przed 16 (chyba? ) laty...
Zachęta z Twojej strony jest odpowiednia, toteż pojawia się kolejny kierunek do wyboru na tegoroczny wrześniowy tydzień. Będzie problem z decyzją, bo lista tego, co ma być w zastępstwie Grecji, dość spora... Ale jak nie w tym roku, to kiedyś nad Gardę z pewnością zawitam
.
mysza73 napisał(a):Jacek S napisał(a):A ze Splitkiej coś będzie?
No nie,
następny.
Specjalnie dla Ciebie przeszukam Splitską jeszcze dokładniej.
.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe