mysza73 napisał(a):karnet znalazła ?
Znalazła ... Ale jakoś się nie mogę do tej siłowni przekonać .
Weź mnie zmotywuj jakoś
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):karnet znalazła ?
Znalazła ... Ale jakoś się nie mogę do tej siłowni przekonać .
Weź mnie zmotywuj jakoś
Nie będziesz sapać, jak będziesz na Sv. Ilija włazić .
mysza73 napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):W związku z tym, że planujemy w najbliższym czasie krótki pobyt nad Gardą, mam pytanie, czy mamy szansę jednego dnia zobaczyć Weronę i Mantue? Oczywiście przy założeniu że będziemy w jednym z miast ok godziny 10 i nie będziemy wchodzić do każdego muzeum, ale głównie spacerować po mieście. Jeśli tak, to może jeszcze sugestia od którego lepiej zacząć?
Szansa jest ,
ale jak będzie taka możliwość, to radzę na Weronę przeznaczyć osobny dzień.
Ja byłam tam jakieś 7 godzin, a i przez kolejne 7 miałabym gdzie chodzić (a do muzeów nie wchodziłam ).
Mantua jest zdecydowanie mniejsza, ale jak może doczytałeś, mnie urzekła .
No ale jak już zdecydujesz się na oba miasta jednego dnia, to chyba lepiej zacząć od Mantui.
Zazdroszczę Ci tego pobytu nad Gardą ,
bo tam jest cudownie .
mysza73 napisał(a):
Andräkirche - ciekawe po co im dwa zegary ,
nawet tą samą godzinę pokazywały .
mysza73 napisał(a):
Próbując się jakoś pocieszyć mówię: ”Całe szczęście niedługo wakacje i jedziemy do Chorwacji”.
Na co mąż i Zuzia zgodnym chórem: ”Oooooooooooooo nieeeeeeeee, znowu będzie zwiedzanie”
Popatrzyłam na nich z politowaniem, ale już tego nie skomentowałam .
mysza73 napisał(a):
Duże buziaki dla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami ,
a może byli i tacy, co się nie odzywali .
Podglądnęłam exify ale picasa je skutecznie wyczyściła. Nic nie da się wywnioskować. Robiąc zdjęcia dwoma aparatami największe różnice jak który widzi wyłażą podczas pochmurnego nieba.mysza73 napisał(a):Znowu mi się jakiś balans bieli włączył chyba .
Zaglądali ale może za często się odzywali i nie dopingowali. Za to za taką świeżutką i ciekawą relację dziękują.mysza73 napisał(a):Duże buziaki dla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami ,
tony montana napisał(a):Przecież Ty na tym Braczu juz wszsytko zwiedziłaś (oprócz Blacy...)
tony montana napisał(a):więc raczej nie pozwiedzacie, bo i co? Zuziu - możesz spać spokojnie
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Duże buziaki dla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami ,
Mycha
Dziękuje za barwną i pouczająca relację. "Podróżować" z Wamii to przyjemnosć
mysza73 napisał(a): a może byli i tacy, co się nie odzywali
Jacek S napisał(a):A ze Splitkiej coś będzie?
Jacek S napisał(a):Dzięki za wycieczkę.
Pozdrawiam
Lidia K napisał(a):Podglądnęłam exify ale picasa je skutecznie wyczyściła. Nic nie da się wywnioskować. Robiąc zdjęcia dwoma aparatami największe różnice jak który widzi wyłażą podczas pochmurnego nieba.mysza73 napisał(a):Znowu mi się jakiś balans bieli włączył chyba .
Lidia K napisał(a):Zaglądali ale może za często się odzywali i nie dopingowali. Za to za taką świeżutką i ciekawą relację dziękują.mysza73 napisał(a):Duże buziaki dla wszystkich, którzy tu zaglądali i motywowali mnie swoimi komentarzami ,
Mantova zapisana.
dangol napisał(a):mysza73 napisał(a): a może byli i tacy, co się nie odzywali
To ja ... Najwyższa pora, żeby się ujawnić !
dangol napisał(a):Lago di Garda i okolice wciąż u mnie czekają na powtórkę, koniecznie dłuższą i wzbogaconą o nowe miejsca w stosunku do tych, które ledwie lizęłam przed 16 (chyba? ) laty...
Zachęta z Twojej strony jest odpowiednia , toteż pojawia się kolejny kierunek do wyboru na tegoroczny wrześniowy tydzień. Będzie problem z decyzją, bo lista tego, co ma być w zastępstwie Grecji, dość spora... Ale jak nie w tym roku, to kiedyś nad Gardę z pewnością zawitam .
mysza73 napisał(a):Jacek S napisał(a):A ze Splitkiej coś będzie?
No nie ,
następny .
Specjalnie dla Ciebie przeszukam Splitską jeszcze dokładniej .
.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe