marze_na napisał(a):Uściślając to wypatrzyłam Agę w tłumie w okolicach Koloseum
SZACUN ... Zauważyć TĄ WIELKĄ turystkę ...
Potwierdzammarze_na napisał(a):te kiero napisał(a):No to to już jest w ogóle "rzymski" hit super
Uściślając to wypatrzyłam Agę w tłumie w okolicach Koloseum .
Zgadza się, wszystko było tam pyszne i taniemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Rzym to też pizza, makarony
Pasta In Corso . Też tam jedliśmy . Paweł zamówił nawet takie same gnocchi z gorgonzolą i noci .
Ty bez okularów to byś mnie pewnie nie dojrzałaPotter napisał(a):marze_na napisał(a):Uściślając to wypatrzyłam Agę w tłumie w okolicach Koloseum
SZACUN ... Zauważyć TĄ WIELKĄ turystkę ...
mysza73 napisał(a):Po drugiej stronie klifu spiaggie chyba fajniejsze ...
mysza73 napisał(a):I tu niestety zooonk ... nie możemy namierzyć nijakiego kasownika
Znaczy mój nos mnie nie mylił ... bo my z tej strony te spiaggie tylko z góry oglądałyśmymarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Po drugiej stronie klifu spiaggie chyba fajniejsze ...
Nie chyba, a na pewno .
Przynajmniej mi się bardziej podobały. Bardzo się tam zasiedzieliśmy .
Koniecznie muszę sprawdzić jak będzie np 24 ... popracuję nad tym i wymyślę jakąś wycieczkęmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):I tu niestety zooonk ... nie możemy namierzyć nijakiego kasownika
Naprawdę masz farta . Pierwsza prawdziwa podróż trenitalią i taki numer . Swoich podróży włoskimi kolejami nawet nie próbuję zliczyć, a z takim wyzwaniem nie przyszło mi się jeszcze mierzyć . No, ale może nigdy nie jechaliśmy trzynastego .
Szkoda, że nie wracaliście z tej Kolonii ... wiedziałabym co zrobić jak nie ma kasownikamarze_na napisał(a):Powiem Ci, że Paweł chciał początkowo wracać właśnie z tej Kolonii, bo było trochę bliżej ze spiaggi. No ale pora nam się zrobiła dość późna i powędrowaliśmy jednak do tego właściwego Anzio w poszukiwaniu kolacji
Tak podejrzewałam, że plaża w Ostii to nie będzie to, co chciałam szwagierce pokazaćBeata W. napisał(a):No bardzo fajnie
My przy okazji pobytu w Rzymie byliśmy na plaży w Ostii Też byłam dumna z ogarnięcia tych wszystkich peronów
I muszę powiedzieć, że tu u Ciebie ładniej
mysza73 napisał(a):
mysza73 napisał(a):Palmy również tonowe
mysza73 napisał(a):Tu coś dla Potter - basenik z widokiem na morze
tony montana napisał(a):
Mycha - ogarniaj treniitalia przez net - płacisz aplikacją bankową, nic nie trzeba kasować, luz blues
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Mycha - ogarniaj treniitalia przez net - płacisz aplikacją bankową, nic nie trzeba kasować, luz blues
Ja muszę mieć PAPIER
Dużo używałam mojego ajfona i pod koniec dnia zazwyczaj miał 1-2% baterii , raz nawet padł
A papier to papier
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe