piekara114 napisał(a):OK. Tylko moje drogi coś od Rzymu się oddalają...
Błąd kochana, duży błąd ...
Siatkarze ostatnio przewalają 0-3 ... więc jeszcze nie jest źlemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):A Wy już w Apulii
Tak, wylądowaliśmy przed 15stą. Był spacer po Bari, gelato i espresso, a teraz pędzimy freccią do Lecce.
I patrzymy na meczyk oczywiście.
To tylko termin wszystkim odpowiadający trzeba ustaliś i lecimymarze_na napisał(a):P.S. Dziewczyny, jak coś to ja też się pisze na ten wspólny Rzym.
ruzica napisał(a):Ale jak wstęp, rozwinięcie i zakończenie![]()
![]()
To już nie będzie nic
mysza73 napisał(a):ruzica napisał(a):Ale jak wstęp, rozwinięcie i zakończenie![]()
![]()
To już nie będzie nic
Kobieto, ja już o Rzymie dwie relacje z pierdylionem zdjęć zrobiłam ...,
ja teraz tych zdjęć to niewiele więcej zrobiłam niż tu dałam,
pojechałam tam po prostu POBYĆ i popatrzyć na znajome miejsca
Potter napisał(a):Mysza, weź no Ty ROZWIŃ w wielkość te kolaże i opisy pododawaj.... Brakuje przynajmniej jeszcze jednego zdjęcia. Tego co miałaś dać na avatar.
mysza73 napisał(a):Małam dać jeszcze zdjęcie moich bąbelków na stopach ... ale napisałaś, że mam "stare pomarszczone kopyto" ... to nie dam![]()
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Małam dać jeszcze zdjęcie moich bąbelków na stopach ... ale napisałaś, że mam "stare pomarszczone kopyto" ... to nie dam![]()
Ale jak takie masz to co miałam napisać![]()
....
Sama mam takie...
Pomogę Ci: Pomyslalam sobie, ze mojemu dziecku i mnie przy okazji, po maturze należy się mała nagroda i chwila wytchnienia...a że obie zakochane jesteśmy w Rzymie ....a na rajanku pojawiła się ciekawa oferta ....postanowiłam skorzystać .
Początek już masz. Lecisz z tym koksem...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe