piekara114 napisał(a):OK. Tylko moje drogi coś od Rzymu się oddalają...
Błąd kochana, duży błąd ...
Siatkarze ostatnio przewalają 0-3 ... więc jeszcze nie jest źlemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):A Wy już w Apulii
Tak, wylądowaliśmy przed 15stą. Był spacer po Bari, gelato i espresso, a teraz pędzimy freccią do Lecce .
I patrzymy na meczyk oczywiście .
To tylko termin wszystkim odpowiadający trzeba ustaliś i lecimymarze_na napisał(a):P.S. Dziewczyny, jak coś to ja też się pisze na ten wspólny Rzym .
ruzica napisał(a):Ale jak wstęp, rozwinięcie i zakończenie To już nie będzie nic
mysza73 napisał(a):ruzica napisał(a):Ale jak wstęp, rozwinięcie i zakończenie To już nie będzie nic
Kobieto, ja już o Rzymie dwie relacje z pierdylionem zdjęć zrobiłam ... ,
ja teraz tych zdjęć to niewiele więcej zrobiłam niż tu dałam ,
pojechałam tam po prostu POBYĆ i popatrzyć na znajome miejsca
Potter napisał(a):Mysza, weź no Ty ROZWIŃ w wielkość te kolaże i opisy pododawaj.... Brakuje przynajmniej jeszcze jednego zdjęcia. Tego co miałaś dać na avatar .
mysza73 napisał(a):Małam dać jeszcze zdjęcie moich bąbelków na stopach ... ale napisałaś, że mam "stare pomarszczone kopyto" ... to nie dam
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Małam dać jeszcze zdjęcie moich bąbelków na stopach ... ale napisałaś, że mam "stare pomarszczone kopyto" ... to nie dam
Ale jak takie masz to co miałam napisać ....
Sama mam takie ...
Pomogę Ci: Pomyslalam sobie, ze mojemu dziecku i mnie przy okazji, po maturze należy się mała nagroda i chwila wytchnienia...a że obie zakochane jesteśmy w Rzymie ....a na rajanku pojawiła się ciekawa oferta ....postanowiłam skorzystać .
Początek już masz. Lecisz z tym koksem ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe