te kiero napisał(a):Jest tu niezmiennie bardzo ciekawie. Paczę.marze_na napisał(a):Twoje relacje zawsze utwierdzają mnie we własnej opinii co do ewentualnych urlopowych kierunków
Algarve - TAK!
To Marzeno i myszo chciałem Wam i wszystkim tybywalcom przesłać pozdrowienia właśnie wywołanego do tablicy ALGARVE!
Ciekawe czy cały czas jest tam bardzo ładniete kiero napisał(a):marze_na napisał(a):Twoje relacje zawsze utwierdzają mnie we własnej opinii co do ewentualnych urlopowych kierunków
Algarve - TAK!
To Marzeno i myszo chciałem Wam i wszystkim tybywalcom przesłać pozdrowienia właśnie wywołanego do tablicy ALGARVE!
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Aga kiedy Ty do tego Rzymu lecisz, bo jakoś mi wyleciało z głowy
11 czerwca
No to się spotkamy chyba na miejscu bo ja 12 A kiedy wracasz
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Aga kiedy Ty do tego Rzymu lecisz, bo jakoś mi wyleciało z głowy
11 czerwca
No to się spotkamy chyba na miejscu bo ja 12 A kiedy wracasz
14 niestety
Koniecznie się spotkamy
Czyli 13 czerwca na kawie na tarasie z widokiem na kamienie
Ale suuuuper
Dawaj mi na PW nr tel
mysza73 napisał(a):Kupuj bilety , będzie jeszcze fajniejmarze_na napisał(a):Ale Wam dziewczyny fajnie. Italia, Rzym
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Kupuj bilety , będzie jeszcze fajniejmarze_na napisał(a):Ale Wam dziewczyny fajnie. Italia, Rzym
Już kupiłam, tyle że na 19stego i trochę bardziej na południe .
Gdybym wiedziała, że taka ekipa się kroi ... .
mysza73 napisał(a):Gdzie żeś znowu kupiła
Jeszcze Apulii na zaczęłaś pisać przecie
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Gdzie żeś znowu kupiła
Jeszcze Apulii na zaczęłaś pisać przecie
Chciałam na parę dni właśnie do Rzymu, ale ceny z Wrocławia na Ciampino nie były szczególnie atrakcyjnie. Zwłaszcza, kiedy porównaliśmy je z cenami na wizzaira do Bari. A ta Apulia taka cudowna, zresztą co ja Ci będę pisać, sama wiesz .