Kwiotki następną razą przywlekę jakieśBeata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za relację. Faktycznie ładnie w tej Portugalii. Na pewno będę chciała zobaczyć na własne oczyska co mi prawie na wierzch wylazły przy oglądaniu Twoich fotek. No i te kwiotki też muszę zobaczyć![]()
![]()
mysza73 napisał(a):Kwiotki następną razą przywlekę jakieśBeata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za relację. Faktycznie ładnie w tej Portugalii. Na pewno będę chciała zobaczyć na własne oczyska co mi prawie na wierzch wylazły przy oglądaniu Twoich fotek. No i te kwiotki też muszę zobaczyć![]()
![]()
Najlepiej araukarięBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Kwiotki następną razą przywlekę jakieśBeata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za relację. Faktycznie ładnie w tej Portugalii. Na pewno będę chciała zobaczyć na własne oczyska co mi prawie na wierzch wylazły przy oglądaniu Twoich fotek. No i te kwiotki też muszę zobaczyć![]()
![]()
No konieczniemoże uda im się zaaklimatyzować. Ja z Grecji też coś przywiozę
mysza73 napisał(a):Najlepiej araukarięBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Kwiotki następną razą przywlekę jakieśBeata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za relację. Faktycznie ładnie w tej Portugalii. Na pewno będę chciała zobaczyć na własne oczyska co mi prawie na wierzch wylazły przy oglądaniu Twoich fotek. No i te kwiotki też muszę zobaczyć![]()
![]()
No konieczniemoże uda im się zaaklimatyzować. Ja z Grecji też coś przywiozę
![]()
![]()
mysza73 napisał(a):Andzia* napisał(a):Dzień dobry !!!![]()
Zdążyłam na zakończenie
To raczej ja zdążyłam przed Twoją relacją z Apulii, czekam więc, bo że było super to jestem pewna
mysza73 napisał(a):Jasnepiekara114 napisał(a):Widzę, że do Portul. własny parawan zabrałaś??? Na Pelo też bierzesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i jeszcze materac w kształcie flaminga, ze 3 parasolki
... i skrzydełka, ale to to wiadomo, nie
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe