W Bradze też taki ogródek...

No biedny ...piekara114 napisał(a):Ten żółwik z wklęśnięta skorupką to chyba na krzywicę choruje.... biedactwo....źle go karmiono (nadmiar fosforu (winni ludzie) a niedobór wapnia), bo raczej na niedobór promieniowania UVB to chyba ten osobnik nie narzekał...
Mąż przeżywał, że ta "beczka" była w idealnym stanieMikeee napisał(a):A mnie się ta Tavira bardzo podoba.
Fajne te fasady kamieniczek pokryte azulejos i "beczka" w amerykańskiej wersji...![]()
pozdrawiam,
M
Znaczy od jednego "Chinczyka" kupująajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):Jardim Público de Tavira - to taki ichni ogródek jordanowski ... chyba![]()
W Bradze też taki ogródek...widziałem
Wiesz, ornitologiem to ja nie jestem, ale dla nie to jakieś czaple....mysza73 napisał(a):Na bagniskach brodzą ptaszyska ... nie znam się ... może to czaple ... Becia, a może to flamingi, tylko się przefarbowały na biało![]()
tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
No bez przesady, jeszcze z 50 dni ma czasu...
elka21 napisał(a):Potter napisał(a):Ja tam psów się boję (wolę kicie)
Kto to słyszał, mysz, która kumpluje się z kotami![]()
Pan Mysz zrobił dochodzenie i stwierdził, że to warzęcha zwyczajnapiekara114 napisał(a):Wiesz, ornitologiem to ja nie jestem, ale dla nie to jakieś czaple....mysza73 napisał(a):Na bagniskach brodzą ptaszyska ... nie znam się ... może to czaple ... Becia, a może to flamingi, tylko się przefarbowały na biało![]()
No chyba już pora, nietony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
mysza73 napisał(a):![]()
![]()
No chyba już pora, nie
![]()
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
Krótko ją widzę znasz.....
I wszystko się jeszcze wymnie....tony montana napisał(a):A nie boisz się, że Ci rzeczy zaśmierdną?
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
No ale 1,5 miesiąca mieszkać na walizkach![]()
![]()
Ja wyjeżdżamy 6go, 4 będzie pranie, 5go popołudniu prasowanie i częściowe pakowanie i 6go dopakowanie i jazda.....
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????mysza73 napisał(a):![]()
![]()
No chyba już pora, nie
![]()
A nie boisz się, że Ci rzeczy zaśmierdną?
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
No ale 1,5 miesiąca mieszkać na walizkach![]()
![]()
Ja wyjeżdżamy 6go, 4 będzie pranie, 5go popołudniu prasowanie i częściowe pakowanie i 6go dopakowanie i jazda.....
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe