kkra napisał(a):jednak tam jest bardzo ładnie ...
JEDNAK się zgadzam całkowicie ...

mysza73 napisał(a):Posilamy się troszkę, żeby mieć siłkę dalej zwiedzać
Beata W. napisał(a):PS: Bilety na wakacje drogie, ale wdepnęłam ostatnio do biura podróży, które reklamuje się właśnie z Portugalią i za 2 tygodnie w sierpniu All-in za moją 4 (mała poniżej 2 lat) pani powiedziała nam I- wariant - 13.0000 II - (lepszy)wariant 16.000
piekara114 napisał(a):Zdjęcia obejrzę sobie wieczorem....Beata W. napisał(a):PS: Bilety na wakacje drogie, ale wdepnęłam ostatnio do biura podróży, które reklamuje się właśnie z Portugalią i za 2 tygodnie w sierpniu All-in za moją 4 (mała poniżej 2 lat) pani powiedziała nam I- wariant - 13.0000 II - (lepszy)wariant 16.000![]()
Masakra ceny... Tyle to nam nie wychodzi przy naszych 3 wyjazdach w ciągu roku (niby 2+1, ale to 1 to jak dorosłe już....
trinity napisał(a):ŁaŁ![]()
faktycznie piękna jest ta Portugalia
![]()
Jestem pod wrażeniem Waszej eskapady![]()
![]()
Nawet przy dzisiejszej cenie biletów(sprawdziłam) same sobie to za pół ceny możecie zorganizowaćpiekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):PS: Bilety na wakacje drogie, ale wdepnęłam ostatnio do biura podróży, które reklamuje się właśnie z Portugalią i za 2 tygodnie w sierpniu All-in za moją 4 (mała poniżej 2 lat) pani powiedziała nam I- wariant - 13.0000 II - (lepszy)wariant 16.000![]()
Masakra ceny... Tyle to nam nie wychodzi przy naszych 3 wyjazdach w ciągu roku (niby 2+1, ale to 1 to jak dorosłe już....
Muszę je oszczędzać, bo mają już swoje lataPotter napisał(a):ZDRADA ?! A gdzie czerwone ferrari ?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe