mysza73 napisał(a):ŁAGÓW+BERLIN+POCZDAM+OKOLICE DREZNA
Międzyrzecki Rejon Umocnień
Ale ta Mysza jest ruchliwa

Ja do Zamościa nie dotarłem a do MRU mam bliżej i byłem.

pzdr

mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza, piękne miasto, super zdjęcia, extra pogoda, czego chcieć więcej ?
I po co do Italii jechac?huehuehuehue
![]()
![]()
![]()
Bo tam nawet w zimie jest mi ciepło
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza, piękne miasto, super zdjęcia, extra pogoda, czego chcieć więcej ?
I po co do Italii jechac?huehuehuehue
![]()
![]()
![]()
Bo tam nawet w zimie jest mi ciepło
Mysza
Zainspirowałaś mnie. Też dam niedługo jakiś Berlin. I może nawet Paryż (a niechby!)
mysza73 napisał(a):To daj ten Berlin, bo jak ja przejrzałam moje zdjęcie, to wychodzi, że my tam nic nie widzieliśmy.
Na Paryż też popatrzę, bo nie wiem czemu, ale mnie tam nie ciągnie![]()
,
może Ty to zmienisz
Roxi napisał(a):O Berlinie myślę już od jakiegoś czasu. W sumie blisko, więc jak nie byłoby fajnie to straty wielkiej nie będzie
Po Twoich zdjęciach widać, że nie ma się czym martwić i pozytywne wrażenia gwarantowane... czy się mylę?
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):
Mysza
Zainspirowałaś mnie. Też dam niedługo jakiś Berlin. I może nawet Paryż (a niechby!)
To daj ten Berlin, bo jak ja przejrzałam moje zdjęcie, to wychodzi, że my tam nic nie widzieliśmy.
,
może Ty to zmienisz
Roxi napisał(a):O Berlinie myślę już od jakiegoś czasu. W sumie blisko, więc jak nie byłoby fajnie to straty wielkiej nie będzie
Po Twoich zdjęciach widać, że nie ma się czym martwić i pozytywne wrażenia gwarantowane... czy się mylę?
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):
,
może Ty to zmienisz
Ciągnie nie ciągnie Paryż zobaczyć trzebaprzynajmniej raz w życiu.
Mnie się Paryż trafił w tegoroczny weekend majowy zupełnie przypadkiemi nie żałuję
![]()
Ale jak Paryż - to koniecznie Disneyland - KONIECZNIE !!!
To nie mój wątek, ale jeśli będą zainteresowani to wrzucę kilka fotek. Może w oddzielnym wątku ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe