mysza73 napisał(a):Ale że przylądka czy tej wiochy?krakusowa napisał(a):mysza73 napisał(a):
W następnym odcinku będzie PRZYLĄDEK CIEPŁYCH GACI i ... największa wiocha tego wyjazdu
Już się nie mogę doczekać
Oczywiście, że......... przylądka
mysza73 napisał(a):Ale że przylądka czy tej wiochy?krakusowa napisał(a):mysza73 napisał(a):
W następnym odcinku będzie PRZYLĄDEK CIEPŁYCH GACI i ... największa wiocha tego wyjazdu
Już się nie mogę doczekać
krakusowa napisał(a):Oczywiście, że......... przylądkamysza73 napisał(a):Ale że przylądka czy tej wiochy?krakusowa napisał(a):Już się nie mogę doczekać
No Jadran to to nie jest ,ewwwa napisał(a):woda w oceanie na prawdę taka zimna??
mysza73 napisał(a)::
PRAIA da MARINHA
Będzie dobrze, zobaczysz ,ewwwa napisał(a):może do czerwca jeszcze się nagrzeje:)
Ale się księgowy uśmiał jak to przeczytałPotter napisał(a):To pisałam ja ... PIPA ... Tak mówi o mnie mąż Myszy ...
Bez przesady ... zwykła PRAIAsłoma79 napisał(a):Potter napisał(a):
O KURWA !
właśnie miałem napisać to samo...ostatni odcinek urywa dupsko
Bo przestanę pisać ciąg dalszy ...beatabm napisał(a):A ja nie napiszę nic bo kolejny raz mi mowę odebralo
Najprawdziwszą prawdę pokazuję ,_Piotrek_ napisał(a):Przepraszam, ta ostatnia seria zdjęć to jakaś fototapeta w pokoju, czy najprawdziwszy real, bo nie wiem czy mam w razie czego zaczynać zbierać kasę na tamten kierunek.
marze_na napisał(a): A ty lecisz z tą relacją jakbyś zaraz znowu miała gdzieś wyjeżdżać .
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a): A ty lecisz z tą relacją jakbyś zaraz znowu miała gdzieś wyjeżdżać .
No na Peloponez już w lipcu ,
a mąż właśnie przed chwilą stwierdził, że on chce w Dolomity ... no mnie tam dwa razy takich rzeczy powtarzać nie trzeba
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a): A ty lecisz z tą relacją jakbyś zaraz znowu miała gdzieś wyjeżdżać .
No na Peloponez już w lipcu ,
a mąż właśnie przed chwilą stwierdził, że on chce w Dolomity ... no mnie tam dwa razy takich rzeczy powtarzać nie trzeba
No nie ma sprawiedliwości na tym świecie .
Jednym się plany urlopowe sypią, a inni inni się co chwila pakują walizki .
tony montana napisał(a):Praha da Marinha w sumie troche mnie przytkala swoim podobienstwem i jakoscia do Ponta de Piedade
A ja myslalem ze tylko w okolicach Lagos takie cuda;)
A co ma Cabo Sao Vicente mieliscie MGLE I 12 STOPNI jak my w lipcu?
Czy "letzte wurst for Amerika?"
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe