beatabm napisał(a):Kręcimy się chwilkę wokoło ...
... w takich okolicznościach przyrody jest to nawet wskazane ... ...
Pozdrawiam.
beatabm napisał(a):Mowę mi odebrało z zachwytu
Mąż na forumowe dziewczyny mówi crokury , ale to tak z sympatią ,piekara114 napisał(a):Dotarłam do zdjęć....mysza73 napisał(a):Jak robiłam to zdjęcie stwierdziłam: To będzie dla piekary114
Moi patrzą na mnie dziwnie i pytają: Kto to jest piekara?
No co ja im będę tłumaczyć ...
Super
No u nich chyba taki styl, bo będzie jeszcze jedna i taż tak samapiekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):W kolejnym odcinku będą dwie latarnie
Ta pierwsza to taka sobie, a ta druga ciężka do określenia, ale z daleka jakoś nie powala.... Nie było tam lepszych?
Ze mną, ofkorsPotter napisał(a):Nie będę cytować żadnego zdjęcia . Bo nie wiem kuźwa, które ! Absolutnie i bezapelacyjnie OBŁĘDNIE ! I uliczki i plaże i WSIO !
Też tam kiedyś pojadę o !
Mam nadzieję, że oddech już Ci wróciłSara76 napisał(a):Aż mnie zatkało jak obejrzałam ostatnią porcję zdjęć
Myślisz, że ten Ricardo tu bywałtony montana napisał(a):Zarówno Ricardo Carvalho jak i ta DRUGA ZNOŚNE
Ale do Australii trzeba tak długo lecieć ...piotrf napisał(a):Agnieszko , każdy kto lubi araukarie powinien odwiedzić Australię , za wyjątkiem zakochanych w tym drzewie jak Mały Książę w róży , bo tam może zobaczyć las araukarii
Największa jaką widziałem miała pień około 1,5 m średnicy i wysokość około 52 m , ale prawdziwe wspaniałości można zobaczyć na wyspie Norfolk - tam araukarię mają nawet na fladze
Plaże i klify . . . miodzio
Pozdrawiam
Piotr
Też tak myślękmichal napisał(a):beatabm napisał(a):Kręcimy się chwilkę wokoło ...
... w takich okolicznościach przyrody jest to nawet wskazane ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):
W następnym odcinku będzie PRZYLĄDEK CIEPŁYCH GACI i ... największa wiocha tego wyjazdu
mysza73 napisał(a): PORTUGALIA - jednak tam jest bardzo ładnie ...
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):No jest całkiem miło
... tego nie da się ukryć ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... tego nie da się ukryć ...
...nie da...
Gdybym miała doradzić ... w lipcu jedź do Italii a w sierpniu do PortugaliiBeata W. napisał(a):No fajnie to naprawdę mało powiedziane Zaczynam się zastanawiać czy tych Włoch za rok nie wymienić na Portugalię
No ten ołszyn to jest jedyny "minus" ,Magda O. napisał(a):Pięknie...
te widoki widziałam już u siostry na zdjęciach z wakacji, ale sama nigdy nie byłam w Portugalii..trochę mnie zniechęca fakt, że ocean to nie Jadran, jest kapryśny i zimny a ja lubię dryfować na wodzie
Ale że przylądka czy tej wiochy?krakusowa napisał(a):mysza73 napisał(a):
W następnym odcinku będzie PRZYLĄDEK CIEPŁYCH GACI i ... największa wiocha tego wyjazdu
Już się nie mogę doczekać
Ja też chcę ...trinity napisał(a):Łał cudnie
....ja chcę do Portugalii
Gdybym miała doradzić ... w lipcu jedź do Italii a w sierpniu do Portugaliimysza73]
[quote="Beata W. napisał(a):No fajnie to naprawdę mało powiedziane Zaczynam się zastanawiać czy tych Włoch za rok nie wymienić na Portugalię
Ale że przylądka czy tej wiochy?krakusowa napisał(a):mysza73 napisał(a):
Już się nie mogę doczekać
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe