Potter napisał(a):Przez przypadek wątek mnie się otworzył oczywiście ....
Coś te przypadki coraz częściej się trafiają
Potter napisał(a):Przez przypadek wątek mnie się otworzył oczywiście ....
Janusz Bajcer napisał(a):Potter napisał(a):Przez przypadek wątek mnie się otworzył oczywiście ....
Coś te przypadki coraz częściej się trafiają
Andzia* napisał(a):No dobra Mysza, ogarnęłam po drodze jeszcze Twoje Włochy i jestem w Portugalii
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):... No przecież lubisz uliczki ...
Nie lubię tylko KOCHAM ... I dlatego płaczę, że mnie tam nie było .
Plan na Lizbonę Ci przesłałam, więc się szykuj
ewwwa napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):... No przecież lubisz uliczki ...
Nie lubię tylko KOCHAM ... I dlatego płaczę, że mnie tam nie było .
Plan na Lizbonę Ci przesłałam, więc się szykuj
a dotarłaś tutaj: http://infolizbona.pl/
super stronka
Potter napisał(a):piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a): . . .
tylko Zuzia nie mogła przeboleć, że ołszyn jej okulary zabrał
Wiem że to marne pocieszenie dla Zuzi , ale mnie również ołszyn pozbawił okularów i po co mu tyle okularów kolekcjoner . . .
A możecie mi wyjaśnić po co Wam we wodzie okulary przeciwsłoneczne (bo myślę, że o takie tu chodzi) ?
Do odpowiedzi na to pytanie zapraszam również eksperta od tej sprawy z północy naszego kraju ...
kkra napisał(a):Mysza, ale cuda pokazujesz, też bym chciała,
a swoją drogą jesteś moim ulubionym cro maniakiem, ostatnio bardziej progdzieindziejnizchorwacja
Proponuję jednak spacerkiem ...słoma79 napisał(a):chyba przestanę bojkotować tą relację...jeden dzień bojkotu i 5 stron biegiem do nadrobienia...a praie całkiem fajne i ruiny
W lipcu nie byłam ... ale chętnie pojadę i sprawdzętony montana napisał(a):MYCHA fajna ta Albu ale podobno w lipcu duzo tam rzygaja pijaki...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe