Zerknę i porównam ze swoim Algarve.
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a): . . .
tylko Zuzia nie mogła przeboleć, że ołszyn jej okulary zabrał
Wiem że to marne pocieszenie dla Zuzi , ale mnie również ołszyn pozbawił okularów i po co mu tyle okularów kolekcjoner . . .
Polecam ,_Piotrek_ napisał(a):Jest ładnie, nawet parasolki nie psują krajobrazu. Może i tam kiedyś uda się wyskoczyć. Będę zaglądał.
Zaraz się biorę za następny odcinekewwwa napisał(a):Czekam z niecierpliwością na odcinek z miastem, trochę tam pobędę
Praje jak najbardziej piękne. Ta druga daleko od centrum?
Okulary zabiera, ale piękne muszle oddaje ... ja mu wybaczampiotrf napisał(a):mysza73 napisał(a): . . .
tylko Zuzia nie mogła przeboleć, że ołszyn jej okulary zabrał
Wiem że to marne pocieszenie dla Zuzi , ale mnie również ołszyn pozbawił okularów i po co mu tyle okularów kolekcjoner . . .
Ładnie tam klif wyrzeźbił więc mu przebaczymy chyba
Pozdrawiam
Piotr
Nie wiem czy Ci się tam spodoba, bo śnieg to tam nigdy nie padamaslinka napisał(a):Mysza, świetnie, że już piszesz
Nigdy nie miałam wątpliwości, że tam jest bardzo ładnie , a Twoje fotki już to potwierdzają.
Fajna inspiracja
Pozdrav
Widoczku moich ramion Ci oszczędzę ...ajdadi napisał(a):Patrząc po fotkach...to środek lata.
Fajne widoczki.
Pierwsze co zrobiłam, jak już kupiłam bilety, to odszukałam w Twojej Portugalii interesujące mnie stronyFranz napisał(a):Zerknę i porównam ze swoim Algarve.
Pozdrawiam,
Wojtek
Jednak sprawdzę czy mnie nie podpuszczaszMikeee napisał(a):Takie wybrzeże lubię najbardziej. Piękne te klify! Na zachodnim wybrzeżu trochę powyżej Lizbony nie są one aż tak spektakularne.
Wybraliśmy najmniejszy i najtańszy samochodzik ( Fiat 500 lub podobny )Mikeee napisał(a):Niezłą cenę za ten lot wyhaczyłaś. A cena za wypożyczenie autka śmieszna jak na kanarach - nawet z ubezpieczeniem. I to za Corsę.
Piszesz, że to najtańsza opcja. A nie mieli jeszcze w ofercie klasy A? (Ford Ka, VW Up lub inne Aygo czy Twingo). Te powinny być jeszcze tańsze,
pozdrawiam,
M
Nie mogę zaprzeczyćjanka.mik. napisał(a):Ale cudowne plaże!
A choćby po to, żeby sól nie wpadało do oczków ...Potter napisał(a):A możecie mi wyjaśnić po co Wam we wodzie okulary przeciwsłoneczne (bo myślę, że o takie tu chodzi) ?
Do odpowiedzi na to pytanie zapraszam również eksperta od tej sprawy z północy naszego kraju ...
Potter napisał(a):Jak można było nie skorzystać z takiego FAJNEGO basenu ?!?!?!?!
mysza73 napisał(a):...Ja postaram się Wam pokazać, że można też znaleźć tam miasta i miasteczka z fajnymi uliczkami .
kaszubskiexpress napisał(a):Potter napisał(a):Jak można było nie skorzystać z takiego FAJNEGO basenu ?!?!?!?!
Już to gdzieś czytałem, ale u mnie byłaś bardziej dosadna
No przecież lubisz uliczki ...Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...Ja postaram się Wam pokazać, że można też znaleźć tam miasta i miasteczka z fajnymi uliczkami .
Bo schodów ruchomych nie za wiele w tych miasteczkachPotter napisał(a):Fakt ! Widok to zaiste rzadki w Twoich relacjach ....mysza73 napisał(a):Mojego męża do zdjęcia mogły unieruchomić tylko ... ruchome schody
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe