Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...ale w tajemnicy Wam powiem, że Potter też cichutko podczytuje![]()
NIEPRAWDA, niesprawdzone pogłoski.

Niedługo powinno coś się pojawićajdadi napisał(a):Bojkoty...prysznice...![]()
Ja tam na relacji się skupię.

Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...ale w tajemnicy Wam powiem, że Potter też cichutko podczytuje![]()
NIEPRAWDA, niesprawdzone pogłoski.
Niedługo powinno coś się pojawićajdadi napisał(a):Bojkoty...prysznice...![]()
Ja tam na relacji się skupię.
piekara114 napisał(a):Jeśli chodzi o zdjęcia to wiadomo, wieczorem, ale 44 eur za auto z pełnym ubezpieczeniem za 7 dni8OCzy jeszcze drugie 44 eur?? I ile benzynka w Portug?? Jeśli takie są ceny to dziwię się, że mało osób samochód wypożycza woląc się tłuc ich pekaesami czy innymi busami...
piekara114 napisał(a):Ale samo wypożyczenie ma fajną cenę (my na Cyprze nic nie dokupowaliśmy z ubezpieczenia).
Na reklamuj tą wypożyczalnię, aby namiar na wsze czasy pozostał....chyba, że potem coś nie tak poszło....
Blokowali coś na karcie?
mysza73 napisał(a):Blokowali na karcie 1050 euro, następnego dnia po powrocie blokada już był zdjęta.
ewwwa napisał(a):czyli jednak są wypożyczalnie które nie muszą mieć zabezpieczeń? super, bo też myślimy żeby wynająć auto w PT.
A gdzie jedziesz?ewwwa napisał(a):Ja już odliczam dni do wyjazdu do Portugalii (8 czerwca) więc z wielką ciekawością będę podglądać Twoją relację, jak zwykle fantastyczną:)
Ewa
Dlatego wykupiliśmy to ubezpieczenie.piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Blokowali na karcie 1050 euro, następnego dnia po powrocie blokada już był zdjęta.
![]()
Duża blokada. Na cyprze max. zawołali 900 eur, to i tak uważam za przesadę i znalazłam taką co nie blokuje nic
Zapraszamtrinity napisał(a):Jestem![]()
chętna na zwiedzanie Portugalii
Ten kierunek jeszcze mi obcy... ale zachęta jest![]()
![]()
Ceny też atrakcyjne(jakoś mi loty do Portugalii wychodziły znacznie drożej jak sprawdzałam...)
Mieszkanie fajne, basen nieużywanyaż szkoda...
Pozdrawiam
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe