Ooooooo, a co jeszcze bojkotujesz? ...kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Znaczy Ty nie bojkotujesz
... nie można na raz za dużo rzeczy bojkotować bo to się może źle skończyć ... ...
Pozdrawiam.
Ooooooo, a co jeszcze bojkotujesz? ...kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Znaczy Ty nie bojkotujesz
... nie można na raz za dużo rzeczy bojkotować bo to się może źle skończyć ... ...
Pozdrawiam.
A ja Ci właśnie ścierę z łyżeczką wysłałamPotter napisał(a):Ja tylko wpadłam żeby zaznaczyć, że BOJKOTUJĘ .
W sumie słuszniesłoma79 napisał(a):wcale nie czytam tylko oglądam
A bo widzisz, NIEKTÓRZY mnie tu bojkotująkulka53 napisał(a):Nie wiem o co chodzi z tym bojkotem , ale zaznaczam że się wyłamuję
Grecja będzie za dwa miesiącekulka53 napisał(a):Szkoda że nie to Grecja
Przez grzeczność nie zaprzeczęjanka.mik. napisał(a):Cudownie! ja tu oczywiście zostaję i czekam na cd, bo wiem, że będzie bosko
mysza73 napisał(a): Mąż akurat pod prysznicem ...
Beata W. napisał(a):... Ale widać mężowie pod prysznicem są podatniejsi na propozycje
mysza73 napisał(a):No to zaczynamy ...
No Ty to masz chyba jakiś lepszy patent, bo ciągle gdzieś śmigacie ...krakusowa napisał(a):mysza73 napisał(a): Mąż akurat pod prysznicem ...Beata W. napisał(a):... Ale widać mężowie pod prysznicem są podatniejsi na propozycje
Muszę mojego wysłać pod prysznic i coś fajnego zarezerwować
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe