kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Jak można być TAK BARDZO BEZCZELNYM.....
... a co Tony u Was inna pogoda niż na zdjęciach powyżej ... ... to muszę syna zawrócić bo rano pojechał do Rewy ... ...
Pozdrawiam.
6 stopni i wiatr dmucha
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Jak można być TAK BARDZO BEZCZELNYM.....
... a co Tony u Was inna pogoda niż na zdjęciach powyżej ... ... to muszę syna zawrócić bo rano pojechał do Rewy ... ...
Pozdrawiam.
Potter napisał(a):Ja składam oficjalny wniosek żeby w ramach bojkotu NIE CZYTAĆ RELACJI Myszy z Portugalii .
W tym miejscu rzeczona zapewne zechce wtrącić, że ona wcale nie zamierzała pisać ...ale ja tam swoje wiem . O !
A kopao w dupao byś chciałaPotter napisał(a):Ja składam oficjalny wniosek żeby w ramach bojkotu NIE CZYTAĆ RELACJI Myszy z Portugalii .
W tym miejscu rzeczona zapewne zechce wtrącić, że ona wcale nie zamierzała pisać ...ale ja tam swoje wiem . O !
elka21 napisał(a):Potter napisał(a):A może i nie zmarznie bo mi coś o Ciepłych Gaciach pisała ...
Przeczytaj jeszcze raz dokładnie, może pisała, że masz je podrzucić na lotnisko
piekara114 napisał(a):Ubierze te nowe ciuszki z Milano na cebulkę...ma już wprawę.... Jakby ktoś zapomniał o co chodzi
Ale Mysza dopiero co była na zakupach w Milano, więc za pewne wzięła nowe ciuszki ze sobą....Beata W. napisał(a):No pamiętamy, ale to chyba ciuszki z Grecji były . A szoku naprawdę myszy nie zazdroszczę. 3 stopnie za oknem
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe