Potter, ja też kiedyś zdradzę i zjawię się TU
Wydrukuję Myszy relacje i po robocie
kaszubskiexpress napisał(a):mycha a powiedz Ty mje, albo napisz ile Wam zajęła cała wycieczka po CT.
Potter napisał(a):Mycha, z każdym zdjęciem Twym utwierdzam się w przekonaniu, że kiedyś tam zawitam . Nie wiem kiedy, nie wiem czy, nie wiem jak nie wiem za co i nie wiem czy w ogóle ale MUSZĘ !
FUX napisał(a):Wybrzeże jak wybrzeże.
tony montana napisał(a):Ty Mycha dokąd Ty tak pędzisz w ŚWIĘTO???
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):
Plaża też była całkiem przyjemna (Tony chyba tu plażował )
nooooooooooooo.........i jeszcze ktoś
kkra napisał(a):Potter, ja też kiedyś zdradzę i zjawię się TU
Wydrukuję Myszy relacje i po robocie
kmichal napisał(a):... CT jest przepiękne i na pewno kiedyś i my tam trafimy, pytanie tylko kiedy ... ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):... może luźniej będzie na południu
marze_na napisał(a):O tym samym pomyślałam .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):W sumie to fajnie, że tyle osób chce jechać do CT ... może luźniej będzie na południu
O tym samym pomyślałam .
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):... może luźniej będzie na południumarze_na napisał(a):O tym samym pomyślałam .
... na szczęście nie napisałem kiedy na CT się pojawimy ... ... może najpierw na południe wpadniemy ... ...
Pozdrawiam.
Bartek1977 napisał(a):No ładnie - kilka dni i znów 10 stron zaległości... Niezłe tępo Agnieszka narzucasz
FUX napisał(a):mysza73 napisał(a):
Czyli co
https://goo.gl/maps/6WutXgU7RV62
Gdzies na południe od tego miejsca...
mysza73 napisał(a):3/4 osób w kolejce to Japończycy ... wydawałoby się nacja bystra ...
Ale gdzie tam ...
Magdalena S. napisał(a):
P.S. U nas prawie postanowione. Jesienią będą Włochy. I masz w podjęciu tej decyzji niemały udział
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe