tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):No i zaczynają się schody ... tzn nie tyle schody, bo te mi nie straszne , co brak miejsc do zaparkowania naszego bolida ...
I nie to, że ja zaś chciałam za free zaparkować ... chciałam ... GDZIEKOLWIEK ... ,
Ale przecież jak z góry zjeżdża się do miasta, to jest pełno tych miejsc parkingowych niebieskich po lewej stroni (od strony morza)??
Owszem, miejsc parkingowych było dożo, nawet bardzo dużo ... tylko wszystko zajęte
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):
No przyznaję ... całkiem ładnie się miasteczko prezentuje ..
Tam, na górę nie miałem siły już za bardzo wejść z tego, co pamiętam, a może jednak WSZEDŁEM??/ hmm
Chyba tam gdzieś na górze rano parkowałeś, bo zdjęcie masz bardzo podobne ...
mervik napisał(a):kmichal napisał(a):... ale żeby aż tak solidnie ją zamknąć ... ... ...
Pozdrawiam.
...tak zamknęli ,że nawet mysz się nie prześlizgnie
Prawda, prawda ...
feniks7 napisał(a):Gdzie ja tu jestem? Rzym się skończył , choć pojawiła się zagadka i są nagrody
(to tak dla rozruchu, jak to mówią nie ma jak reklama)
pzdr f
To nie ja ... to Potter se coś wymyśliła ,
ale to zdjęcie co chce pokazać (bo chyba wiem które ), to słabiutkie jest ... a właściwie to zdjęcie zdjęcia
feniks7 napisał(a):Mysza Ty chyba już w domu przekreśliłaś CT i pojechałaś sobie udowodnić, że nic ciekawego i wartego zobaczenia tam nie ma
Ojjjjjjjj no weźźźźźźźźźź, wcale nie ...
no ładnie tam jest ... ale nie aż tak, żebym miała bardzo ochać
feniks7 napisał(a):Gdybym mógł jakieś 1 czy 2 zdjęcie............no ale nie mogę, za co serdecznie dziękuje......
pzdr f
No jak nie możesz jak możesz ... dawaj te Twoje foty , może coś przeoczyłam i muszę tam wrócić ...