mysza73 napisał(a):ja jestem ciekawa co mnie czeka w Apulii ...
wspaniałe wakacje, które mam nadzieję ze szczegółami opiszesz po powrocie .
BTW lecisz do Bari, czy do Rzymu?
Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):ja jestem ciekawa co mnie czeka w Apulii ...
wspaniałe wakacje, które mam nadzieję ze szczegółami opiszesz po powrocie .
BTW lecisz do Bari, czy do Rzymu?
kaszubskiexpress napisał(a):Myślę, że gdyście tam byli latem, spacer w słońcu, do tego przed zachodem, to odbiór tego miejsca byłby trochę inny.
Zakładam, że jak pojadę do Amalfi i będzie lało, to średnio będzie mi się podobać
mysza73 napisał(a):Gdybym miała coś doradzać ... na Amalfi zarezerwuj więcej czasu ...
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):No to siedzimy sobie już w całkiem przyjemnym wagoniku Trenitalii ...
Prawda, że fajny .
My się tak polubiliśmy z Trenitalią, że na Sycylię chcemy nią pojechać .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Gdybym miała coś doradzać ... na Amalfi zarezerwuj więcej czasu ...
Noooo ale pogodę w tym CT mieliście średnią. Słoneczko, lazurek i od razu byłoby +10 do efektu.
Potter napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):A ścieżką miłości spacer odbyliwszy ?
Toć ona od wieków nieczynna .... Chyba ...
mysza73 napisał(a):Z La Spezii do Portovenere daleko nie jest ... po kilku minutach jesteśmy na miejscu
mysza73 napisał(a):No i zaczynają się schody ... tzn nie tyle schody, bo te mi nie straszne , co brak miejsc do zaparkowania naszego bolida ...
I nie to, że ja zaś chciałam za free zaparkować ... chciałam ... GDZIEKOLWIEK ... ,
Roxi napisał(a):renatalato napisał(a):A matka natura to taka pełna jest
A jakie ma piersi... wyślizgane
mysza73 napisał(a): Riomaggiore
mysza73 napisał(a):
No przyznaję ... całkiem ładnie się miasteczko prezentuje ..
mysza73 napisał(a):
Ale na pociąg czeka się w bardzo miłych okolicznościach przyrody ..
Potter napisał(a):Fakt, lazurów brak. Ale i tak nie zdołasz mnie zniechęcić ... Choćby na czworaka, ale będę kiedyś po tych schodach się czołgać !!!
Jedźmy dalej ...
mysza73 napisał(a):Allora
WIELKANOCNE Tirreno-Adriatico
----------------------------LA SPEZIA-------------------------------
mysza73 napisał(a):
Zdążyłyśmy nawet pizze zjeść ... o wdzięcznej nazwie Portovrnere ... ale nic specjalnego , chyba najgorsza jaką jadliśmy podczas tego wyjazdu ...
a cena najwyższa - 7 euro za dość mały kawałek
mysza73 napisał(a):
----------------------------CINQUE TERRE - Riomaggiore -------------------------------
Idziemy zatem zobaczyć, o co chodzi z tą magią CT ...
...........
No na razie szału ni ma ...
...........
Rozetka niby daje radę ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe