Czyli zbieramy paragony.
A euro rośnie jak nie powiem co
Dobrze, że kupiłem tysiaka za 4,30 kilka tygodni temu.
A ścieżką miłości spacer odbyliwszy ?
Potter napisał(a):Mysza, schody absolutnie rewelka I w ogóle ta La Spezia mi się podoba. Wiedziałam, że to dobry kierunek .
tony montana napisał(a):No to dawaj to Portovenere......
ALLORA
słoma79 napisał(a):Ja go nie znam i nie chcę znać...za to chcę wiedzieć co było dalej
kaszubskiexpress napisał(a):A ścieżką miłości spacer odbyliwszy ?
Potter napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):A ścieżką miłości spacer odbyliwszy ?
Toć ona od wieków nieczynna .... Chyba ...
kaszubskiexpress napisał(a):Fragment, ten najłatwiejszy z Riomaggiore do Manaroli podobno czynny.
Mam nadzieję.
mysza73 napisał(a):Z La Spezii do Portovenere daleko nie jest ... po kilku minutach jesteśmy na miejscu
No i zaczynają się schody ... tzn nie tyle schody, bo te mi nie straszne , co brak miejsc do zaparkowania naszego bolida ...
Pierwsze wolne miejsce jakie znalazł było w ... La Grazie
mysza73 napisał(a):Doopa była a nie otwarta ścieżka miłości ,
kmichal napisał(a):... zajefajne te uliczki - żadnych "cycuś-glancuś", sama "natura" ... ... podoba mi się ... ...
Pozdrawiam.
Potter napisał(a): Total moje klimaty
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Z La Spezii do Portovenere daleko nie jest ... po kilku minutach jesteśmy na miejscu
No i zaczynają się schody ... tzn nie tyle schody, bo te mi nie straszne , co brak miejsc do zaparkowania naszego bolida ...
Pierwsze wolne miejsce jakie znalazł było w ... La Grazie
Ale jakieś autobusy jak po Amalfitanie to chyba tam jeżdżą
kaszubskiexpress napisał(a):Widzę, że idziesz śladami moich planów
Jak jeszcze powiesz, że zawitałaś do.....
To padnę.
mervik napisał(a):Leon możesz przejść ścieżką z widokami z Monterosso do Vernazzy
mysza73 napisał(a):mervik napisał(a):Leon możesz przejść ścieżką z widokami z Monterosso do Vernazzy
Tralalala ... wszystko pozamykane ,
no chyba, że na sezon otworzą
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):mervik napisał(a):Leon możesz przejść ścieżką z widokami z Monterosso do Vernazzy
Tralalala ... wszystko pozamykane ,
no chyba, że na sezon otworzą
...to są skutki chodzenia zimą ...latem na pewno jest otwarte
https://cinqueterre.a-turist.com/pol/how_to_get_around
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe