Fajne to UFO co na katedrze wylądowało .
Ale nareszcie zmierzacie w jedynie słusznym kierunku = CT .
mysza73 napisał(a):Jeszcze i tu chciałam zajrzeć ... ale się nie udało ...Franz napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):Most diabła, też to planowałem, po lekturze relacji Wojtka, ale tam jest tyle do zobaczenia ...
kaszubskiexpress napisał(a):Czekam na CT.
mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Most diabła, też to planowałem, po lekturze relacji Wojtka, ale tam jest tyle do zobaczenia ...
No właśnie ...kaszubskiexpress napisał(a):Czekam na CT.
Bądź cierpliwy u czujny ...
tony montana napisał(a):Tam, kolo tych blokowisk, a konkretnie w Valverde di Cesenatico spędziłem 9 nocy w 2010
mysza73 napisał(a):A dni tam nie spędzałeś ... czy nie pamiętasz
marze_na napisał(a):Eeeee, to ja jednak będę dalej celować w te apulijskie
mysza73 napisał(a):Ja też , mam nadzieję, że Tony mnie na jakąś "minę" nie wpuścił z tą Apulią
mysza73 napisał(a):Ale gdzie tam, trajlowała tak szybko, że jedynymi słowami, które ja wyłapywałam było allora i certo
Allora stało się hitem tego wyjazdu, stąd tytuł
tony montana napisał(a):Jak sobie dobrze przyswoisz moją starą relację to biedy nie będziesz miała
No i koniecznie do MATERY!
tony montana napisał(a):Mycha - Ty teraz w weekendy TEŻ PISZESZ???
tony montana napisał(a):W Apulii też będziesz miała sporo Allory
Właściwie ALLORA jest tak po dwa razy w każdym zdaniu
Sara76 napisał(a):Zuzia w otoczeniu palm... prawie Chorwacja, bardzo mi się podoba
Mikeee napisał(a):ciekawy jestem co tam w CT słychać
pozdrawiam,
Michał
mysza73 napisał(a):Włączam tv i szukam mojego znajomego pana "lotnika-marynarza"
mysza73 napisał(a):Owszem, Via Rigazzara jest ... tylko autem, nawet tak malutkim jak Fiat 500, ciężko nią pojechać ...
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Włączam tv i szukam mojego znajomego pana "lotnika-marynarza"
... ten Pan "mija się z prawdą" w swoich prognozach ... ... nie jest moim idolem ... ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe