Eeeee, to ja jednak będę dalej celować w te apulijskie
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):
... ale ptok całkiem ładny ... ...
Pozdrawiam.
Ptok jak ptok ...
tony montana napisał(a):Tam, kolo tych blokowisk, a konkretnie w Valverde di Cesenatico spędziłem 9 nocy w 2010
marze_na napisał(a):Eeeee, to ja jednak będę dalej celować w te apulijskie
ruzica napisał(a):PS. Nadrobiłam, ale poprzednia relacja mi jeszcze została, więc z 3-cią się nie spiesz
Lednice napisał(a):Latem jest czysta, ani jednego papierka, patyka, zero śmieci,
jest wzorowy porządek, każdego dnia ją grabią i czyszczą
zillertal-lipiec-2012-t43943-60.html?hilit=cesenatico%20pla%C5%BCa#p1307295
( no oczywiście tam gdzie są płatne leżaki i parasole )
Janusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):
Pozdrawiam.
Ptok jak ptok ...
Galeb jak galeb
mysza73 napisał(a):Lednice napisał(a):Latem jest czysta, ani jednego papierka, patyka, zero śmieci,
Dobrze, że dodałeś, że sprzątają tam gdzie leżaki ... ,
ale widzisz, ja na plaży z rządkami leżaków bywać nie zamierzam ... i takie wybrzeże mnie się nie podoba i już.
Po tylu pięknych miejscach w jakich plażowałam w Cro, taka plaża i to co wokoło, to dla mnie porażka
Następnego dnia bylismy już po zachodniej stronie "buta" i tam plaże i ich otoczenie jest zdecydowanie bardziej w moim guście .
mysza73 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):
Pozdrawiam.
Ptok jak ptok ...
Galeb jak galeb
Mnie się wydaje, że to mewa ... ale głowy nie dam
mysza73 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dobrze Ci się wydaję Myszko
Bo mewa to galeb
A gołąb to golub
A mysz to miš
mysza73 napisał(a):Lednice napisał(a):Latem jest czysta, ani jednego papierka, patyka, zero śmieci,
zillertal-lipiec-2012-t43943-60.html?hilit=cesenatico%20pla%C5%BCa#p1307295( no oczywiście tam gdzie są płatne leżaki i parasole )
ale widzisz, ja na plaży z rządkami leżaków bywać nie zamierzam ... i takie wybrzeże mnie się nie podoba i już.
Po tylu pięknych miejscach w jakich plażowałam w Cro, taka plaża i to co wokoło, to dla mnie porażka
Następnego dnia bylismy już po zachodniej stronie "buta" i tam plaże i ich otoczenie jest zdecydowanie bardziej w moim guście .
Ja się nie gniewam, ale nie znoszę jak ktoś wypowiada zdanie, i upiera się, że to prawda, choć osobiście miejsca/sprawy nie zna. OTLednice napisał(a):Tu sporządzamy razem z Tobą i Piekarą protokół rozbieżnościmysza73 napisał(a):Lednice napisał(a):Latem jest czysta, ani jednego papierka, patyka, zero śmieci,
I nie ma sensu się kłócić,
a Piekara niech się na mnie nie gniewa o plażę
Czasem tak bywa, że na początku niewinna wymiana zdań się zmienia w jazz
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dobrze Ci się wydaję Myszko
Bo mewa to galeb
A gołąb to golub
A mysz to miš
To jak będzie miś?
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dobrze Ci się wydaję Myszko
Bo mewa to galeb
A gołąb to golub
A mysz to miš
To jak będzie miś?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe