kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a): Inni mówią, że obrót o 360 stopni pozwala wrócić do Mediolanu raz jeszcze .
... to ile tych obrotów było ... ...
No jeden ... może więcej sprawiłoby, że nie wrócę nigdy
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a): Inni mówią, że obrót o 360 stopni pozwala wrócić do Mediolanu raz jeszcze .
... to ile tych obrotów było ... ...
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):No jeden ... może więcej sprawiłoby, że nie wrócę nigdy
... a może, że kolejny raz tam przybędziesz ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):
O uciętych nogach będzie na końcu (jakbym zapomniała, to przypomnijcie mi proszę )
Lidia K napisał(a):Wiedziałam, że Włochy wciągają. Doznaliśmy też tej przyjemności, no i potwierdziło się również w Twojej kolejnej włoskiej relacji. Który to już wyjazd? 4 czy 5?
Lidia K napisał(a):Podziwiam wieże z dachowego spaceru z ustawionymi na ich szczycikach postaciami, że ich wiatr nie zrzucił to się dziwię.
Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):
O uciętych nogach będzie na końcu (jakbym zapomniała, to przypomnijcie mi proszę )
Czasami jest usprawiedliwienie - nie można się bardziej odsunąć, brak szerokiego kąta, jestem w stanie wybaczyć. Chętnie przypomnę
mysza73 napisał(a):Aż policzyłam
mysza73 napisał(a):Spokojnie możesz już jechać ... ,
bo chyba bycze jaja zdeptałeś, coby powrót do Mediolanu sobie zapewnić
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Aż policzyłam
Ja tylko oszacowałem.
Oprócz dwóch krótkich wizyt w Wenecji 35 lat temu, objazd całych Włoch z Sycylią, potem Sardynia, Toskania oraz kilkanaście wizyt w północnych Włoszech, blisko granicy z Austrią i Szwajcarią - ale to się może nie liczy...
Pozdrawiam,
Wojtek
Vjetar napisał(a):Mediolan wspaniały. Jestem oczarowany.
Pzdr
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Spokojnie możesz już jechać ... ,
bo chyba bycze jaja zdeptałeś, coby powrót do Mediolanu sobie zapewnić
Zdeptałem je nie raz , tylko na razie nie zapowiada się żaden wyjazd w tamtym kierunku
mysza73 napisał(a):Aaaaaaaaaaaaa widzisz, znaczy trzeba jeden obrót tylko zrobić żeby wrócić
mysza73 napisał(a):Załatwiamy sobie jeszcze małą prywatę , a mianowicie prosimy Diego o wydrukowanie nam odpraw na lot powrotny (w Rajanie można to zrobić na tydzień przed lotem, więc w domu na lot powrotny się nie załapaliśmy )
kmichal napisał(a):... ale ta Bolonia popularna ... ...
Pozdrawiam.
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Załatwiamy sobie jeszcze małą prywatę , a mianowicie prosimy Diego o wydrukowanie nam odpraw na lot powrotny (w Rajanie można to zrobić na tydzień przed lotem, więc w domu na lot powrotny się nie załapaliśmy )
My tym razem skorzystaliśmy z ryanairowej aplikacji na smartfona i karty pokładowe mieliśmy na ekranie . Polecamy .
marze_na napisał(a):A miejscówka całkiem, całkiem . Tylko do centrum ciut daleko .