GOLDEN napisał(a):Po fotce widać,że łyżki i widelca nie trzeba zabierać z domu.
maxredaktor napisał(a):Mysza, chapeau bas, jak mawiają Rosjanie. Za tempo wypadów do Włoch, plan zwiedzania i w ogóle
Potter napisał(a):Ty lepiej dalej pisz relację ... Na mecz szkoda Twojego zdrowia ... Z zaufanych źródeł wiem, że La .....era w pierwszym składzie wychodzi .
mysza73 napisał(a):............... i noclegach tranzytowych nie wspominając
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):............... i noclegach tranzytowych nie wspominając
No nie przesadzaj, przecież to całkiem blisko, bez noclegu to jazda na luzie na jeden raz.....
Co do kosztu: Wasz gulgotek to na trasę się nie opłaca.... Nie obrażając Pana Gulgotka
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):............... i noclegach tranzytowych nie wspominając
No nie przesadzaj, przecież to całkiem blisko, bez noclegu to jazda na luzie na jeden raz.....
Co do kosztu: Wasz gulgotek to na trasę się nie opłaca.... Nie obrażając Pana Gulgotka
Na luzie i na raz, to od Ciebie, z tej "Bez Kicka" ,
my zanim dojedziemy do Katowic, to nam się ze 3-4 godziny schodzi .
Do Bergamo na raz dalibyśmy radę , ale powrót z La Spezii na raz odpada
mysza73 napisał(a):mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Ja TU zaglądać nie będę ... Dopiero jak dojedziesz do CT .
A łyżeczkę i inne mapki chcesz dostać?
...to jakieś prezenciki rozdajesz
Rozdaję ... ,
ale najpierw trzeba zapracować na te prezenciki ,
trzeba ze mną do Italii jechać, kawę ze mną wypić i do conajmniej trzech kościoł ze mną wejść ,
to jak, piszesz się
mysza73 napisał(a):Allora
WIELKANOCNE Tireno-Adriatico
Nasz wiosenny rajd po Italii rozpoczął się 22 marca ...
cdn
piekara114 napisał(a):Ja właśnie powinnam dopakowywać walizkę, ale dobre mi się siadło, więc jeszcze chwilkę posiedzę, może jeszcze coś wrzucisz, zanim będę miała mniej czasu na neta
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Nasz wiosenny rajd po Italii rozpoczął się 22 marca ... a więc w dniu zamachów terrorystycznych w Brukseli ...
Czyli zdjęć z zamachu nie będzie.
Pozdrawiam,
Wojtek
kkra napisał(a):Mysza, dla mnie jesteś ekspertem jesli chodzi o rękawki, więc zakupię dwukomorowe dzięki!
fiacik wyglada fajnie!
podoba mi się łyżka i widelec na ścianie!
mervik napisał(a):
..wszystko jest do przełknięcia ...Italia jest OK ...kawa z dużą ilością śmietanki....a z tych kościołów da radę wyjść samemu ..no bo wiesz....kiedyś sam wszedłem ...a wyszedłem z taką jedną i do dziś nie chce się odczepić
feniks7 napisał(a): a jeśli nie kłopot dla Ciebie
to przy wzmiankach o jedzeniu jakbyś mogła podać co, jak, gdzie i za ile byłoby superaśnie.
(bo wiesz powiem Ci w tajemnicy, że dla mnie strona kulinarna podróży jest równie ważna i ciekawa)
kiedyś w restauracji piłem espresso z kielonka do wódki, z dość brazową pianką, na pytanie dlaczego piana jest brazowa (zwykle spotykałem się z białawą) odpowiedź - to wynik mieszanki kaw i większego udziału robusty.
pzdr f
[/quote][/quote]mysza73 napisał(a):
... najbardziej mnie wkurza to czekanie na żarełko , przecież ja w tym czasie magłabym już tyle ciekawych rzeczy zobaczyć ...
Aaaaaaaaaaaaaaaa ....
mecz wczoraj wygraliśmy 3-0
Można powiedzieć, że rozbiliśmy Polski Koks w drobny pył
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe