Mycha
Wróciłaś już ze swoją tajemniczą Koleżanką z Italii - proszę ZACZYNAĆ RELACJĘ
Moja sugestia: mniej zdjęć w jednym odcinku, DUŻO ODCINKÓW
piekara114 napisał(a):Dajcie się dziewczynie choć wypakować....i pewnie musi w chałupie nadrobić tygodniową nieobecność.. bo chłop zaniedbany, głodny, zmęczony, znużony* *(niepotrzebne skreślić)
elka21 napisał(a):piekara114 napisał(a):Dajcie się dziewczynie choć wypakować....i pewnie musi w chałupie nadrobić tygodniową nieobecność.. bo chłop zaniedbany, głodny, zmęczony, znużony* *(niepotrzebne skreślić)
Dodałabym, że i spragniony
mysza73 napisał(a):Za 10 dni wracam do Italii i muszę jakiś sensowny plan przygotować
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Za 10 dni wracam do Italii i muszę jakiś sensowny plan przygotować
FERRARA
Koniecznie uwzględnij w planach dłuuuugi spacer! My jesteśmy oczarowani . I żałujemy, że nie odwrocilismy proporcji Ravenna vs Ferrara.
mysza73 napisał(a):elka21 napisał(a):A czy jeszcze z czegoś leczysz, czy tylko z latania
Strach przed wodą mogę jeszcze wyleczyć ... wystarczy nałożyć skrzydełka
mysza73 napisał(a): Ferrara jest w planie, no ale teraz przyłożę się do niej szczególnie
A Ty kiedy zaczniesz raport ze świętowania dnia kobiet?
mysza73 napisał(a):No proszę, proszę ilu tu miłych gości zagląda .
Ale chyba Was zawiodę ... albo zaoszczędzę nudnej relacji , bo na razie nic raczej z tego nie będzie .
Za 10 dni wracam do Italii i muszę jakiś sensowny plan przygotować .
A co do mojej tajemniczej koleżani, to wielu z Was dobrze ją zna, bo to ... Pani Potter
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe