Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):powiem Ci, tak po cichutku , że zeszłoroczne DOLOMITY wywołały u mnie większy zachwyt .
Kształty zdecydowanie bardziej dzikie. I cywilizacja mniejsza.
Zdecydowanie więcej przestrzeni życiowej .
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):powiem Ci, tak po cichutku , że zeszłoroczne DOLOMITY wywołały u mnie większy zachwyt .
Kształty zdecydowanie bardziej dzikie. I cywilizacja mniejsza.
mysza73 napisał(a):
Na tych drzwiach byli święci jacyś, a jeden z nich miał twarz mocno "wypolerowaną" ,
mąż mówi, że pewnie trzeba "tam pogłaskać, żeby coś tam ..." .
No mnie tam dwa razy mówić nie trzeba , ale jak tylko zrobiłam krok w stronę drzwi jakaś mało miła pani na mnie nakrzyczała ,
Nie to nie, poszliśmy se ... .
mysza73 napisał(a):kulka53 napisał(a):apartman też całkiem do rzeczy .
Po kilku godzinach snu w Pandzie od razu pomyślałam o Was
mysza73 napisał(a):kulka53 napisał(a):Za to Capri jednak trochę szkoda
Będę musiała wrócić
FUX napisał(a):WARTO!mysza73 napisał(a):Może w drodze na "obcas"
rysiek_r74 napisał(a):
nie ma co się obrażać
może ta Pani uprzejmą italiańską mową zapraszała do środka
Sara76 napisał(a):Katedra cudo! Ale mieliście piękną pogodę...
maslinka napisał(a):O tak, katedra robi wrażenie!
kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):kulka53 napisał(a):apartman też całkiem do rzeczy .
Po kilku godzinach snu w Pandzie od razu pomyślałam o Was
A bo Panda to taki mikrus jest
kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):kulka53 napisał(a):Za to Capri jednak trochę szkoda
Będę musiała wrócić
Koniecznie
Nie ma to jak ktoś pojedzie, pokaże i człowiek wie, czy planować, czy nie....
Bo z sieciowych fotek wynika, że całkiem tam ładnie.
No i przecież tłumy nie mogą się mylić
kulka53 napisał(a):FUX napisał(a):WARTO!mysza73 napisał(a):Może w drodze na "obcas"
Skoro tak mówicie....
Z tym, że w naszym przypadku to raczej w drodze na "czubki palców" i ten kopnięty przez nie trójkącik
kulka53 napisał(a):Katedra super... od razu coś mi przypomniała, ale nie wiedziałem co. Ale pomyślałem i ... pomieszane katedra w Spoleto oraz san Frediano i Michele del Foro w Lukce
kmichal napisał(a):... ostatnia jaszczureczka pięknie zapozowała ... ...
... jeżeli jest jeszcze miejsce to chętnie się przysiądę - lepiej późno niż wcale ... ...
Pozdrawiam.
_Piotrek_ napisał(a):
W Andrea Pansa (na zdjęciu za Wami) byliśmy na ciastku i kawie, Pamiętam, że tanio nie było, jak to na Costiera Amalfitana. Fajnie pooglądać u was Amalfi w słońcu, my nie mieliśmy szczęścia, lało jak z cebra.
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Fajne tam mają uliczki, co
... a na boga ... to w tych Włoszech nie ma już normalnych chodników tylko tunelami trzeba przemykać ... ...
Pozdrawiam.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe