No to Mysza dałaś mi po oczach widoczkami!!
Nie mogę się doczekać dalszego ciągu - dawaj dalej bez ociągania!!
Włochy kojarzą mi się przede wszystkim z miłymi ludźmi i pyyysznym jedzeniem (serki, pomidory suszone, itp...)
rysiek_r74 napisał(a):wczorajsze fotki obejrzane, a dzisiejsze znowu muszą czekać na wieczór
Bartek1977 napisał(a):No to Mysza dałaś mi po oczach widoczkami!!
Nie mogę się doczekać dalszego ciągu - dawaj dalej bez ociągania!!
mervik napisał(a):Wiesz co myszka wcale nie głupi ten pomysł samolot ..a potem samochód
...jakieś 3500 km bez kierownicy zaoszczędzone
...czemu nie poszliśmy wieczorem zobaczyć te koloseum ...teraz się zastanawiam
...ale pisz ...kto wie...może kiedyś ....i tym bardziej że fontanna jest już zrobiona
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):wczorajsze fotki obejrzane, a dzisiejsze znowu muszą czekać na wieczór
A do kiedy bidoku masz tą blokadę?
mysza73 napisał(a):Samochód kosztował nas około 500pln
GOLDEN napisał(a):W końcu możecie wyprostować nogi....po nocy w pandzie.
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):wczorajsze fotki obejrzane, a dzisiejsze znowu muszą czekać na wieczór
A do kiedy bidoku masz tą blokadę?
blokada jest niestety w pracy
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Samochód kosztował nas około 500pln
Za ile dni?
Nie myślałam w sumie nawet o samochodzie. Pociąg z Rzymu do Neapolu / Salerno dla dwóch osób to wydatek od 18 euro na intercity do 38 euro za frecciarossa. Są jeszcze tańsze połączenia regionalne, ale wlecze się toto.
tony montana napisał(a):Cieszę się, że mój plan jazdy z Madrytu od razu w nocy "na Cordobę" okazuje się nie taki zły, Wy też pojechaliście prawie od razu na południe - fakt, że tylko 200 km ale zawsze, no i chyba też znajdę jakiś autogrill
tony montana napisał(a):Zuzia przerosła Cie już o głowę Mycha!
Vjetar napisał(a):Ale ta wielkie pająki muszą być.
Pzdr
mysza73 napisał(a):A o której lądujesz w Madrycie?
Tony, Ty musisz zmienić okulistę
:
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):A o której lądujesz w Madrycie?
Tony, Ty musisz zmienić okulistę
:
23.35..... wypożyczalnia samochodów czynna do 1 w nocy...
tony montana napisał(a):Nic nie muszę zmieniać, albowiem w OKSACH mam świetny wzrok!
mysza73 napisał(a):Samochód kosztował nas około 500pln, jak na razie, mam nadzieję, że nijakie "pozdrowienia" nie przyjdą ,
a fontanna jeszcze nie zrobiona , no i boję się czy moja "inwestycja" w bilet powrotny zadziała .
mysza73 napisał(a):krutom napisał(a):Pewnie, że można. Już jestem w kalendarzu.
Nettuno, zaraz poniżej Anzio.
Nastawieni jesteśmy bardziej na włóczenie się niż plażing.
No to przygotuj się, że sporo czasu stracisz w aucie ,
no ale z auta też są fajne widoki .