mysza73 napisał(a):
No to gratulacje ,
odpoczywaj zatem ,
a kiedy mały Grekomaniak lub Grekomaniaczka się pojawi?
longtom napisał(a):Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji . Zrobcie cos !
Normalnie sera jej nie dam
Roxi napisał(a):Halo, halo?
Ziemia do myszy
Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji . Zrobcie cos !
longtom napisał(a):Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji . Zrobcie cos !
tony montana napisał(a):longtom napisał(a):Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji . Zrobcie cos !
Normalnie ..... postrasze ja.... KRET(EM) )
to ja Mycha TEZ NIE NAPISZE !! O!
mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje .
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje .
A myślałem, że przed następnymi wakacjami będą jeszcze jakieś inne ciekawe wędrówki
mysza73 napisał(a):ale wakacje trzeba mieć zaplanowane, nie .
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje .
A myślałem, że przed następnymi wakacjami będą jeszcze jakieś inne ciekawe wędrówki
Nie no, spoko ,
np jeszcze na meczyk se skoczę ,
ale wakacje trzeba mieć zaplanowane, nie .
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Wróciłam na ziemię
Wszędzie dobrze, ale na ziemi najlepiej.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje .
Nie no, spoko ,
np jeszcze na meczyk se skoczę ,
ale wakacje trzeba mieć zaplanowane, nie .
Ty na razie zaplanuj... ale PISANIE RELACJI OD JUTRA....
We wtorej wieczorem oddaje auto to co bede na jakims BASENIE robil?!?! ;((
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe