mysza73 napisał(a):
No to gratulacje,
odpoczywaj zatem,
a kiedy mały Grekomaniak lub Grekomaniaczka się pojawi?![]()
longtom napisał(a):Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji. Zrobcie cos !
Normalnie sera jej nie dam![]()
Roxi napisał(a):Halo, halo?
Ziemia do myszy
Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji. Zrobcie cos !
longtom napisał(a):Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji. Zrobcie cos !
tony montana napisał(a):longtom napisał(a):Potter napisał(a):Mysza dzis dosmaza plecki. Jutro wraca do domku. I zastrzega sie ze tym razem nie napisze relacji. Zrobcie cos !
Normalnie ..... postrasze ja.... KRET(EM))
to ja Mycha TEZ NIE NAPISZE !! O!
![]()
mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje.
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje.
A myślałem, że przed następnymi wakacjami będą jeszcze jakieś inne ciekawe wędrówki
mysza73 napisał(a):ale wakacje trzeba mieć zaplanowane, nie.
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje.
A myślałem, że przed następnymi wakacjami będą jeszcze jakieś inne ciekawe wędrówki
Nie no, spoko,
np jeszcze na meczyk se skoczę,
ale wakacje trzeba mieć zaplanowane, nie.
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Wróciłam na ziemię![]()
Wszędzie dobrze, ale na ziemi najlepiej.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):czas zacząć planować następne wakacje.
Nie no, spoko,
np jeszcze na meczyk se skoczę,
ale wakacje trzeba mieć zaplanowane, nie.
Ty na razie zaplanuj... ale PISANIE RELACJI OD JUTRA....
We wtorej wieczorem oddaje auto to co bede na jakims BASENIE robil?!?! ;((
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe