mysza73 napisał(a):longtom napisał(a):Aż by się chciało rozwinąć skrzydła i polecieć![]()
Skrzydełka nadmucham w sobotę w Krku![]()
![]()
.
Latające myszy
Agnieszko , wspaniałego wakacjowania
Pozdrawiam
Piotr
.png)
mysza73 napisał(a):longtom napisał(a):Aż by się chciało rozwinąć skrzydła i polecieć![]()
![]()
.
.png)
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):longtom napisał(a):Aż by się chciało rozwinąć skrzydła i polecieć![]()
![]()
.
..to jakaś kura czy delfinek![]()
mervik napisał(a):..zdjęcia mostku zaj...te
piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):longtom napisał(a):Aż by się chciało rozwinąć skrzydła i polecieć![]()
![]()
.
Latające myszy. . . to już mostek ( kładka ) nad przepaścią
Ci nie wystarczy
![]()
![]()
Agnieszko , wspaniałego wakacjowania![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Haus Brugger - super wybór, nie wiem który masz apartman, my jesteśmy w Top 2 - nie mam żadnych zastrzeżeń.
Piekarnia, market, pizzeria, lody - wszystko w zasięgu 1 minutki, dosłownie parę kroków.
Do stacji kolejki, która jeździ wzdłuż całej dolini też dwa kroki.
Bartek1977 napisał(a):To fajnie, że dobre miejsce wybraliśmy! Mamy zarezerwowany Top 4...
.png)
Bartek1977 napisał(a):Możesz Mysza napisać kilka wskazówek jak z Aschau dojeżdżałaś do jeziora Schlegeisspeicher? Korzystałaś z Jeepa czy transportu lokalnego? Zastanawiam się czy jechać swoim autem czy inaczej...
Jak patrze na Twoją pogodę, to aż miło!
Bartek1977 napisał(a):Szczęśliwej drogi na KRK!
Bartek
.png)
mariusz-w napisał(a):mysza73 napisał(a):To był jeden z ważniejszych celów dla jakich tu przyjechałm,
bardzo się cieszę, że udało mi się tam dojść.
Pięknie ... mostek super !![]()
pozdrawiam.
.png)
marze_na napisał(a):Nie miałam najmniejszych wątpliwości, że się Wam spodoba. I w Aschau i w Brugger.
marze_na napisał(a):Na zielone Dolomity też się kiedyś skuszę! Na razie porozpływam się z zachwytu nad forumowymi relacjami.
..png)
.png)
kkra napisał(a):mysza73 napisał(a):kkra napisał(a):alee widoki,,,,,,,,
na kładkę to chyba bym nie weszła. Gratulacje![]()
Weszłabyś, weszła,
jesteś przed czy po Grecji?
jestem w .....ciąży:) odpoczywamy w Sudetach.

mysza73 napisał(a):Generalnie wszędzie jeździlismy pociągiem (mąż cieszył sie jak dziecko, że może jeździć do woli![]()
),
ale akurat nad Schlegeis Speicher pojechaliśmy Jeepem, bo wcześniej byliśmy jeszcze w Hintertux, więc zależało mi na czasie.
Opłata za dojazd 12 euro, jak będziesz jechał tylko nad jezioro, to trochę drogo, no chyba, że skoczysz na mostek
.
Activcard to super sprawa, wydaje mi się, że nawet na 3 dni będzie Ci się opłacało kupić, policz![]()
http://www.tux.at/en/summer/zillertal-activcard.html
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe