kaszubskiexpress napisał(a):Ja 19.06 wracałem
Lubię zdjęcia z samochodu.
Pamiętałam, ale nie wiedziałam jakiej gabloty mam wypatrywać .
dangol napisał(a):mysza73 napisał(a): Zadbałam o odpowiedni zestaw do mycia szyb .
No i efekt wyśmienity , nie trzeba się marwić o brak talentu do robienia fotek .
Szalejemy
mysza73 napisał(a):a Twoja relacja gdzie
mysza73 napisał(a):Muszę tylko z góry uprzedzić, że większość zdjęć będzie z auta
kaszubskiexpress napisał(a):Lubię zdjęcia z samochodu.
Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):Muszę tylko z góry uprzedzić, że większość zdjęć będzie z auta
Czyli więcej było siedzenia (w aucie) niż chodzenia po szlakach. To mi się podoba.
Lidia K napisał(a):Sama rzadko pstrykam przez szybę ale głównie dlatego, że nie nigdy nie pomyślałam o płynie do mycia szyb no i za nisko się siedzi w skodzie
Lidia K napisał(a):Gnajmy więc i oby meta nie pojawiła się zbyt wcześnie bo rajd skrócono.
mysza73 napisał(a):Mogą być zwykłe, bo my będziemy tylko jeździć
Super, czyli to będzie taka typowa japońska wycieczka
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Mogą być zwykłe, bo my będziemy tylko jeździć
Super, czyli to będzie taka typowa japońska wycieczka
to najlepszy na taką wycieczkę byłby kabriolet
tony montana napisał(a):Mycha
Pokazuj te Dolomity, bo wakacje się zaraz zaczynają - ostatnie dni przed nimi mogą być jeszcze bardziej "zajęte" niż wcześniej, ale CHYBA znajdę trochę czasu, aby poczytać kilka relacji, na które mam chrapkę i spore zaległości (w tym oczywiście Twoją!)
tony montana napisał(a):Mycha
Pokazuj te Dolomity, bo wakacje się zaraz zaczynają - ostatnie dni przed nimi mogą być jeszcze bardziej "zajęte" niż wcześniej, ale CHYBA znajdę trochę czasu, aby poczytać kilka relacji, na które mam chrapkę i spore zaległości (w tym oczywiście Twoją!)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe