Witam i czekam na jeszcze Dwa lata temu również z córką, chyba w podobnym wieku do Waszej wędrowaliśmy po tych okolicach My odwiedziliśmy piękny Ogrodzieniec i Ojców,Zamek w Pieskowej Skale.
Miło będzie spacerować z Wami .
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):Szlak Orlich Gniazd
Od wczoraj przygotowany , mogę wędrować.
andeo napisał(a):Witam i czekam na jeszcze Dwa lata temu również z córką, chyba w podobnym wieku do Waszej wędrowaliśmy po tych okolicach My odwiedziliśmy piękny Ogrodzieniec i Ojców,Zamek w Pieskowej Skale.
Miło będzie spacerować z Wami .
piotrf napisał(a):Agnieszko , piękny prezent w postaci Twojej relacji ze Szlaku Orlich Gniazd i to zaraz po włączeniu komputera
Przemierzyłem go kilkakrotnie ( w tym raz na piechotę , bo to taki mój bzik ) , ale z tego co widzę na zdjęciach , sporo się tam zmieniło .
Marzą mi się odwiedziny we wszystkich kresowych warowniach , ale muszę poczekać , aż się uspokoi na wschodzie
Czekam na ciąg dalszy zwarty i gotowy , bo podróże z Tobą to czysta przyjemność
Pozdrawiam
Piotr
maslinka napisał(a):Ooo, moje tereny Kiedyś bywałam na Jurze bardzo często. Jako dziecko spędzałam wakacje u dziadków w okolicach Ogrodzieńca, więc tamten zamek znam bardzo dobrze, a raczej znałam, bo podobno trochę się te ruiny zmieniły
W Mirowie natomiast byłam podczas "długiego majowego weekendu" dokładnie 10 lat temu, niedaleko zamku jest camping czy raczej pole namiotowe Bobolice ciągle przede mną
Będę zaglądać w mysie dziury wśród ruin
kaszubskiexpress napisał(a):Najlepiej na nas z góry patrzeć
Franz napisał(a):Moje strony.
Od spacerów przez zakrapiane imprezy po pierwsze kroki we wspinaczce...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Ty raczej też w Święta przy stole nie siedziałaś ,
proszę mi tu mówić, gdzie tym razem śmigaliście ,
bo narty, mam nadzieję , już odpoczywają .
mysza73 napisał(a): Żeby nie było, że jestem ostatnim leniem .
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a): Żeby nie było, że jestem ostatnim leniem .
Tutaj to ja uzurpuję sobie palmę pierwszeństwa ...
Potter napisał(a):
Błękit rządzi No prawie ... bo jedne krasne buty się ostały
Potter napisał(a):To zdjęcie zrobiło na mojej twarzy wielkie ŁOŁ ! Fajnie tam !
mysza73 napisał(a): . . . kolejna wyprawa ma być w Twoje strony .
mervik napisał(a):No patrz prawie jak CRO ,tylko jakby nasza flaga
...tam jeszcze nie byłem ,ale co tu się dziwić ...kawał drogi
piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a): . . . kolejna wyprawa ma być w Twoje strony .
To będą Bieszczady , czy Beskd Niski i Pogórze w długi , majowy weekend
Będę wypatrywał na trasach białego Jeepa
Gdybyś potrzebowała - służę pomocą
Pozdrawiam
Piotr
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a): ...bo tego Twojego Orebicza to się już chyba nie doczekam .
Nie trać nadziei ... Kto wie ?
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Idziesz w weekend na mecze?
Oczywista oczywistość .