Cukier....
Chemik...
Same białe śmierci
Ale chude te dziewczyny
Fajne te złote dziewczyny PTAKI
mariusz-w napisał(a):mysza73 napisał(a):
w kolejnym odcinku wrócimy do Rzymu .
Spokojnie ! ... nie musisz się tak spieszyć !
... bo ja dopiero "zakładam buty", by wyruszyć na Twoją wędrówkę po Rzymie.
pozdrawiam.
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):Dziś mała zmyłka ,
Widać, że na mecz prawie prosto z lotniska.
Spodzieńki masz te rzymskie
Chyba
pzdr
tony montana napisał(a):Cukier....
Chemik...
Same białe śmierci
Ale chude te dziewczyny
Fajne te złote dziewczyny PTAKI
Bernadr C napisał(a):Bardzo szczegółowa podróż fotograficzna po Rzymie. Jakby troche wiecej treści, to juz by był całkowity super przewodnik. Na co liczę. Bernard
Potter napisał(a):No, Mycha, Ty to jednak prawdziwy kibic jesteś .
Muszynianka przegrała ?! Z takimi nazwiskami ...
I do tego 11:0 .
Nasi za to się nie popisali ... I moi i Twoi ... Moi to chociaż jednego seta ugrali
Franz napisał(a):Mimo że sport mnie nie interesuje, to ucho wyłowiło nie tak dawno wynik drużyny, którą rozsławiłaś. Nie był jednak zbyt dobry: 0 - 3.
Pozdrawiam,
Wojtek
rysiek_r74 napisał(a):Ciekawy przerywnik rzymskiej wędrówki... szkoda tylko, że emocje były tylko w jednym secie
Potter napisał(a):
Żeby się nie pogubiły mamusia postanowiła ubrać wszystkie trzy siostry w jeden - łatwo zauważalny w tłumie kolorek ...
FUX napisał(a):W Twierdzy nie byliście?
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):Ciekawy przerywnik rzymskiej wędrówki... szkoda tylko, że emocje były tylko w jednym secie
Nooooo ,
liczyłam na więcej, ale na dziś z Chemikiem, to tylko Atam albo Impel może powalczyć, niestety ,
trzymaj kciuki za moich Czarnuchów .
mysza73 napisał(a):Kościół San Giovanni dei Fiorentini (zdjęcia ze środka jakieś słabe mi wyszły, więc Wam daruję )
mysza73 napisał(a):Nie wiem czy zauważyliście, że nie byliśmy dziś w nijakim kościele ,
Ale w następnym odcinku się to zmieni, ale będzie to tylko jeden kościół, za to TEN największy i najważniejszy.
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):
trzymaj kciuki za moich Czarnuchów .
trzymam, trzymam... ale też im jakoś nie idzie
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Kościół San Giovanni dei Fiorentini (zdjęcia ze środka jakieś słabe mi wyszły, więc Wam daruję )mysza73 napisał(a):Nie wiem czy zauważyliście, że nie byliśmy dziś w nijakim kościele ,
Ale w następnym odcinku się to zmieni, ale będzie to tylko jeden kościół, za to TEN największy i najważniejszy.
No Ty byłaś, tylko coś Ci nie wyszło i nam darowałaś wizytę
mysza73 napisał(a):No fakt ,
ale nawet ja byłam tylko w jednym .
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe